15 / 05 / 2024

kaç kişi kısa çalışma ödeneğinden faydalandı

kaç kişi kısa çalışma ödeneğinden faydalandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, kısa çalışma ödeneği uygulamasının başladığı tarihten itibaren 3 milyon 576 bin 805 kişinin kısa çalışma ödeneğinden yararlandığını bildirdi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak

Milyonlarca emekliye sağlanan banka promosyonları kasım ayıyla birlikte yeniden gündeme geldi. SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

14 milyon kişi için bomba fırsat! Borçlarınız silinecek ancak bu tarihe kadar! Kaçırmayın!

Sağlık ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigorta primi ve genel sağlık sigortası borçları başta olmak üzere birçok alacak için yeniden yapılandırma imkânı sunuyor. 14 milyon 600 bin kişi borçlarından kurtulabilecek.

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İşsizler listesine 62 bin kişi daha eklendi! İşte TÜİK’in açıkladığı son rakamlar

TÜİK iş gücü istatistikleri verilerine göre, 2022 yıl sonu itibarıyla işsizlik oranı bir önceki aya göre 0.1 puan artarak yüzde 10.3’e çıktı. Açıklanan rakamlara göre işsiz sayısı kaç kişiye yükseldi, kaç kişi istihdam edildi?

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Herkese 100 TL hediye! Kısa süreli kampanyayı kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanlar bayram ediyor. Bu kez herkese 100 TL hediye veriliyor! Kısa süreli kampanyayı kaçırmamak için hemen alışverişinize ekleyin! İşte detaylar…

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

TİKA uzman yardımcısı iş ilanı! Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023!

TİKA uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023’te sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar…

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! 2022 yılında sayıları yüz binleri buldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılıyla ilgili çok merak edilen o rakamı açıkladı.  Yıl boyunca kaç kişi hastanelerde muayene oldu? Randevu sayısı kaç oldu?

kaç kişi kısa çalışma ödeneğinden faydalandı Haberi

kaç kişi kısa çalışma ödeneğinden faydalandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinden etkilenen iş yerlerinden 30 Haziran'a kadar kısa çalışma ödeneği başvurusunda bulunan ve bu uygulamadan yararlanma süresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 2 ay daha uzatıldığını hatırlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; normal faaliyetine başladığı için uzatmadan faydalanmak istemeyen veya daha önce uygulanan çalışılmayan süreleri azaltmak isteyen işverenlerin bu durumu İŞKUR İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine bildirmeleri gerektiğini belirten Selçuk, şu bilgiyi verdi:"Kısa çalışma uygulamasının ilk başladığı tarihten itibaren 3 milyon 576 bin 805 kişi kısa çalışma ödeneğinden yararlandı. Temmuz ayında 1 milyon 595 bin 467 kişi ödenekten yararlanmaya devam etti. 1 milyon 981 bin 338 çalışan için işverenler normalleşme süreciyle birlikte...