21 / 05 / 2024

kaçak elektrik kullanılan yerler

kaçak elektrik kullanılan yerler

Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, kurumun 5 ilde toplam 102 milyon liralık yatırım yapacağını söyledi. Batman’da, 51 bin 238 abonenin borcunu ödemediğine dikkat çeken Karagüzel, bu nedenle de elektrik kesme hakkını kullandıklarını söyledi...

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Son Dakika.. BOTAŞ evlerde kullanılan doğal gaza büyük zam yaptı! Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan gaza da zam

Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İBB arazilerindeki kaçak yapılar için İBB Emlak Müdürlüğü'nden teklif!

İstanbul’da İBB’ye ait parseller üzerinde kaçak olarak yapılan ve imar barışından faydalanan binlerce yapı, tapusunu alamadı. Çünkü İBB’nin bakanlıktan “yapı kayıt belgesi” almış hak sahiplerine arazileri yasa çerçevesinde doğrudan satma girişimine, AKP-MHP grubundan izin çıkmadı.

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

kaçak elektrik kullanılan yerler Haberi

kaçak elektrik kullanılan yerler


Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, kurumun 5 ilde toplam 102 milyon liralık yatırım yapacağını söyledi. 135 bin 701 abonesi bulunan Batman’da, 51 bin 238 abonenin borcunu ödemediğine dikkat çeken Karagüzel, bu nedenle de elektrik kesme hakkını kullandıklarını söyledi.


Karagüzel, Genel Koordinatör Necat Tur, Batman İl Müdürü Tekin Türk ile diğer yetkililerin katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Dicle EDAŞ’ın üstlendiği 5 ilde 102 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirterek sorunlu bir bölgede çalışacaklarını bildiğini ancak zaman içinde sorunları aşacaklarını söyledi. 


Batman'da yüzde 75 oranında kayıp-kaçak olduğunu ifade eden Genel müdür, sağlıklı enerji verilebilmesi için master proje hazırladıklarını ancak, kaçak kulanım yüzünden sıkıntı yaşadıklarını belirtti.


Karagüzel, elektrik borcunu ödemeyenlerin elektriğinin kesileceğini ve 135 bin 701 abonesi bulunan Batman’da 51 bin 238 abonenin borcunu ödemediğini bu...