14 / 05 / 2024

kaçak moloz dökmenin cezası

kaçak moloz dökmenin cezası

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Kapalıçarşı'daki döviz bürosunda kaçak yapılar söküldü!

Kapalıçarşı’da, kaçak tadilat yapıldığı bildirilen döviz bürosunda sonradan eklenen yapılar belediye ekipleri tarafından söküldü.

Antalya Döşemealtı'nda 15 kaçak yapı yıkıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaçak olduğu 15 yapının yıkımı tamamlandı. Döşemealtı Belediyesi devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

kaçak moloz dökmenin cezası Haberi

kaçak moloz dökmenin cezası


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri moloz dökümü için dört ayrı yer belirlemelerine rağmen halen kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.


İzmir'deki moloz dökümlerinin Bornova Gökdere, Güzelbahçe Yelki ve Buca Kırıklar'daki hafriyat, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama tesislerinin yanısıra Bornova Belkahve'deki atık depolama tesisine yapılabildiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Büyükşehir'in denetimindeki bu alanlara 2009 yılından bu yana toplam 4 milyon 393 bin 809 metreküp moloz dökümü gerçekleşti. Bu da yaklaşık 415 bin kamyon moloz demektir. Evka-7'deki alanı döküme kapattık ve rehabilite edilerek yeşillendirilen bu alanı 2013 yılının Aralık ayında Orman Bölge Müdürlüğü'ne devrettik. Ayrıca Bornova Şeytanderesi'ndeki alan da kapasitesi dolduğu için döküme kapandı" diye konuştu. 


2014...