02 / 05 / 2024

Kaçkar dağı nerede

Kaçkar dağı nerede

Kaçkar Dağı, engebeli ve kayalık arazi yapısı, aniden havanın bozması ve sis yüzünden yörede yürüyüş yapmak isteyen turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Hanbay tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2017 kar dağıtım tablosu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 2017 yılı kar dağıtım tablosunu KAP'ta yayınladı. 

Akiş GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını genel kurula sunacak.

Panora GYO kar dağıtım tablosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdulbaki Kavri ve Harun Akmugan ortaklığında kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı.

Yeşil GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapmayacağını açıkladı.

Nef Kağıthane 05 nerede?

Nef Kağıthane 05 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde toplamda 96 adet daireden meydana geliyor. Peki Nef Kağıthane 05 nerede inşa ediliyor?

Mistral GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mistral GYO kar dağıtım politikasını yayınladı.

Kağızman'da fen lisesi yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’da fen lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Kaçkar dağı nerede Haberi

Kaçkar dağı nerede


Kaçkarlar, engebeli ve kayalık arazi yapısı, aniden havanın bozması ve sis yüzünden yörede yürüyüş yapmak isteyen turistler ve amatör dağcılar için ciddi riskler oluşturabiliyor.


Doğu Karadeniz Dağları'nın en önemli zirveleri arasında yer alan Rize-Artvin sınırlarındaki 3 bin 937 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağı'nın yanı sıra Rize'deki 3 bin 711 metre rakımlı Verçenik Dağı, 3 bin 562 metre rakımlı Bulut Dağı, 3 bin 492 metre yüksekliğindeki Altıparmak Dağı ile Trabzon'daki Zigana Dağı her yıl özellikle yaz aylarında, dağcılık ve trekking meraklıları ile şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin uğrak yerleri arasında bulunuyor.


Zengin flora ve faunası, tertemiz havası, buz gibi kaynak suları, endemik bitki türleri, yaban hayatı, coşkun akan dereleri, buzul gölleri ve zaman zaman dağların eteğine kümelendiği için denizi...