05 / 05 / 2024

Kadıköy Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi

Kadıköy Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka Tescil Belgesi aldı. Böylece Beton Zemin Laboratuvarı markalaşmış oldu. Laboratuvar bu güne kadar vatandaşa ait 1700 binanın beton karot numunesine basınç dayanım testi yap

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy'de yan taraftaki inşaat, duvarı patlattı!

İstanbul Kadıköy'deki inşaatta basınç sebebiyle patladığı belirtilen beton kalıbı, bitişiğindeki binanın 3'üncü katındaki dairenin salon duvarını yıktı.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Sefa Apartmanı Kadıköy projesine Mayıs'ta başlanacak!

Sefa Apartmanı Kadıköy projesinin inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. 2016 Mayıs'ta tamamlanacak Sefa Apartmanı Kadıköy projesinde zemin+11 katlı tek blokta toplam 22 daire yer alacak.

Kadıköy Hasanpaşa'ya zemin altı katlı otopark geliyor! İmar planı askıda!

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Evlendirme Dairesi ile Söğütlüçeşme metrobüs durağı arasındaki İSPARK otoparkı, zemin altı katlı otopark olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, projenin imar planlarını bugün askıya çıkardı. İşte o planlar...

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka Tescil Belgesi aldı. Böylece Beton Zemin Laboratuvarı markalaşmış oldu. Laboratuvar bu güne kadar vatandaşa ait 1700 binanın beton karot numunesine basınç dayanım testi yap

Evim Kadıköy'de bina katlarına başlandı!

Evim Kadıköy, temele ait tüm demir, beton, altyapı ve izolasyon işlerini tamamlamış olup bina kat betonları atılmaya başlaması ile birlikte Fikirtepe’nin ilk dönüşüm binası yükselmeye başladı.

Kadıköy Caferağa yeraltı otoparkı imar planı 1 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Kadıköy Caferağa Mahallesi, 126 ada, 3 parselin Zemin altı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/500 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Kadıköy Caferağa Mahallesi yeraltı otopark imar planı askıda!

Kadıköy Caferağa Mahallesi, 126 ada, 3 parselin Zemin altı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkartıldı. İşte o plan...

Kadıköy’de kargir bina alevler içinde kaldı!

Kadıköy’de kargir (içi ahşap dışı beton) bir binanın çatı katında çıkan yangın bütün binayı sardı. İtfaiye ekipleri alevler içinde kalan 5 katlı binaya kapısını balyozla kırarak girdi....

Kadıköy Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi Haberi

Kadıköy Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi

Beton Zemin Laboratuvarı Sorumlu Mühendisi Menekşe Perdi, Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı'nın resmi statüde hizmet veren tek laboratuvar olmasına dikkat çekerek, "Türkiye'de başka belediyelere bağlı ikinci bir beton zemin laboratuvarı yok. Biz hep marka olduğumuzu hissediyorduk fakat tescil ettirmemiz gerekiyordu. Türk Patent Enstitüsü tarafından belgemizi aldık. Kadıköy Belediyesi beton ve zemin test laboratuarı artık marka bir laboratuvar. Yani Kadıköy Belediyesi Beton ve Zemin Laboratuvarı adı altında başka kimse hizmet yapamaz" dedi.



1999 yılında yaşanan Marmara Depremi sonrasında kurulan Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı bu güne kadar vatandaşa ait 1700 , kamuya ait 30 bina ayrıca Türkiye genelinde 550 okul binasından 6 bin 119 adet beton karot numunesine basınç dayanım testi yaptı. Toplam 14 bin 930 adet beton karot numunesi...