03 / 05 / 2024

kadıköy emsal 2

kadıköy emsal 2

Kadıköy Suadiye dönüşüm için bakanlıktan çıkacak kararı bekliyor. Kadıköy Belediyesi dönüşüm için 2,07 emsalin 2,50’ye çıkartılmasını istiyor. Teklif bakanlığa sunuldu ama 1 yıl oldu onay çıkmadı…

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Yalova Kadıköy'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 2 arsa ihale ile satışa sunuyor. Satış ihaleleri 15 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye ile İkbaliye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhaleler 26 Mart'ta gerçekleşecek..

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu güncel fiyat Kasım 2017!

İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Evleri Kadıköy projesinde  2.etap satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Yalova Kadıköy'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 2 arsayı satışa sunuyor. Arsalar için ihale 8 Kasım'da saat 14:00'te gerçekleşecek..

Kadıköy'de 5 yılda 2 bin 500 konut yıkıldı!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi. Nuhoğlu, 2012'den bu 3 bin 300'e yakın riskli bina tespit edildiğini, 2 bin 500'e yakınının yıkıldığını belirtti.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları!

791 konut, 87 home ofis, 49 ticari alandan meydana gelen Yenitepe Kadıköy 2. etap satışları yüzde 5 peşinatlı olarak başladı.

Kadıköy'de icradan satılık 2 daire!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Kadıköy Göztepe'de bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Dairelerin toplam satış bedeli 9 milyon TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de icradan 17.2 milyon TL'ye satılık 2 bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinde bulunan 2 binayı satışa çıkardı. Söz konusu binaların toplam satış bedeli 17 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

kadıköy emsal 2 Haberi

kadıköy emsal 2


 


Kadıköy sınırları içinde yer alan Suadiye halkı dönüşüm için bakanlıktan çıkacak kararı bekliyor. Kadıköy kentsel dönüşümde en büyük engel imar oranları. Şu anda geçerli olan 2,07 olan imar hakkının 2,50’ye çıkartılması isteniyor. Fakat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Kadıköy Belediyesi’nin imar artış talebine aradan bir yıl geçmesine rağmen henüz onay vermedi. 


Umutlar tükendi

Kadıköy Belediyesi imar artışını içeren yeni planı 1 Şubat 2013’te bakanlığa iletmişti. Bugün konuyla ilgili gelişmeleri öğrenmek üzere aradığımız Kadıköy Belediyesi’nden “Bizim umudumuz kalmadı” açıklaması geldi. 


Onay çıkmazsa ne olacak?

1 yıldır beklenen onay bakanlıktan çıkmazsa Suadiye’de dahil tüm Kadıköy sınırlarında yer alan mahallelerde vatandaş 2,07 emsale göre kendi çabasıyla...