02 / 05 / 2024

kadıköy emsal değeri

kadıköy emsal değeri

Kadıköy Suadiye dönüşüm için bakanlıktan çıkacak kararı bekliyor. Kadıköy Belediyesi dönüşüm için 2,07 emsalin 2,50’ye çıkartılmasını istiyor. Teklif bakanlığa sunuldu ama 1 yıl oldu onay çıkmadı…

Kadıköy Belediyesi’nin emsal artışı talebini bakanlık reddetti!

Kadıköy Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 2.07 olan imar hakkının 2.50’ye çıkartılması talebi bakanlık tarafından reddedildi. Kadıköy’de emsal değil hesaplama değişti…

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kadıköy'de 8.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Kadıköy İkbaliye'de yer alan 962 metrekarelik kat mülkiyetli kagir apartman İstanbul Defterdarlığı tarafından 8 milyon 252 bin TL bedelle satışa çıkarıldı...

Sinpaş GYO Kadıköy gayrimenkulü değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadıköy ilçesindeki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

kadıköy emsal değeri Haberi

kadıköy emsal değeri


 


Kadıköy sınırları içinde yer alan Suadiye halkı dönüşüm için bakanlıktan çıkacak kararı bekliyor. Kadıköy kentsel dönüşümde en büyük engel imar oranları. Şu anda geçerli olan 2,07 olan imar hakkının 2,50’ye çıkartılması isteniyor. Fakat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Kadıköy Belediyesi’nin imar artış talebine aradan bir yıl geçmesine rağmen henüz onay vermedi. 


Umutlar tükendi

Kadıköy Belediyesi imar artışını içeren yeni planı 1 Şubat 2013’te bakanlığa iletmişti. Bugün konuyla ilgili gelişmeleri öğrenmek üzere aradığımız Kadıköy Belediyesi’nden “Bizim umudumuz kalmadı” açıklaması geldi. 


Onay çıkmazsa ne olacak?

1 yıldır beklenen onay bakanlıktan çıkmazsa Suadiye’de dahil tüm Kadıköy sınırlarında yer alan mahallelerde vatandaş 2,07 emsale göre kendi çabasıyla...