01 / 05 / 2024

Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel

Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel

Beşiktaş'ta yer alan Kadıköy İskelesi Başbakanlık Ofisi'nin yanına yapılan Shangri-La Otel'e satıldığı ortaya çıktı. Otel bundan böyle iskeleyi özel ulaşımı için kullanacak...

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi!

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi. Operatör S.K. kazayı yara almadan atlattı. Vinç ve inşaatta ise maddi hasar oluştu.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy'deki dönüşüm ruhsat çıkış sürelerini 25 yıla çıkarabilir!

Kadıköy'de Bağdat Caddesi ve Fikirtepe ile başlayan dönüşüm süreci ruhsat çıkarma sürelerini de etkilemeye başladı. 27 bin binanın daha dönüşeceği ilçede yılda en fazla 1000'e yakın ruhsat çıkabiliyor.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Kadıköy Belediyesi ile TMMOB arasında işbirliği protokolü!

Kadıköy Belediye Başkanlığı ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi arasında sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için yapılan; Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü imzalandı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış sahili için imza kampanyası!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni İmar Plan teklifine onay vermesine itiraz eden Kadıköy Belediyesi change.org'da bir imza kampanyası başlattı.

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel yüzde 20 indirim!

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede vadeli ödemelerde ise yüzde 10 indirim ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor.

1982 yılında yeni Kadıköy İskelesi hizmete açılmış!

1982 yılında 2 bin kişilik kapalı alana sahip Kadıköy İskelesi hizmete açılmış. Yapımı üç yıl süren, aynı anda iki vapurun yanaşabileceği yeni iskele 125 milyon liraya mal olmuş.

Kadıköy Belediyesi Haydarpaşa restorasyon projesini reddetti!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, tarihi Haydarpaşa Garı'nın restorasyonuna ilişkin, "Yasal olarak plan süreçleri tamamlanmayan ve eski eser binaya ilave yapılaşma getiren restorasyon projesine onay vermemiz mümkün değildir" dedi.

Satılan Kadıköy İskelesi tepkiye neden oldu!

Beşiktaş'taki Kadıköy Şehir Hatları İskelesi'nin Shangri-La Oteli'ne satılması tepkiye neden oldu...

Beşiktaş'taki Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel'e satıldı!

Beşiktaş'ta yer alan Kadıköy İskelesi Başbakanlık Ofisi'nin yanına yapılan Shangri-La Otel'e satıldığı ortaya çıktı. Otel bundan böyle iskeleyi özel ulaşımı için kullanacak...

Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel Haberi

Kadıköy iskelesi Shangri-La Otel
Beşiktaş'taki Kadıköy Şehir Hatları İskelesi'nin Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nin yanına yapılan Shangri-La Oteli'ne satıldığı öğrenildi. Mimarlar ve şehir plancıları iskelenin otel tarafından özel iskele olarak kullanılacağını söylüyor. Otelin açılış görüntülerinde de iskele otel sınırları içinde...