13 / 05 / 2024

kadıköy kapalı yollar

kadıköy kapalı yollar

İstanbul’da yarın gerçekleştirilecek miting ve koşu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Saat 10.00'da başlayacak 16. Geleneksel Pertevniyal Koşusu ile kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar haberimizde...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

THK'dan Kadıköy'de satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 26 Şubat 2016 Cuma günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Kadıköy'de 2.9 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde bulunan ev İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 2 milyon 900 bin TL bedelle kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'de yeni yollar açılacak!

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlayan Prost, Üsküdar ve Kadıköy'de açılacak başlıca yolların güzergahını belirlemiş. Prost'un hazırladığı imar planıyla şekil alacak ilçelerde birçok yol daha açılacakmış.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

1982 yılında yeni Kadıköy İskelesi hizmete açılmış!

1982 yılında 2 bin kişilik kapalı alana sahip Kadıköy İskelesi hizmete açılmış. Yapımı üç yıl süren, aynı anda iki vapurun yanaşabileceği yeni iskele 125 milyon liraya mal olmuş.

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim!

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 11 olarak belirlendi. Projede yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanlar, sauna, buhar banyosu, fitness center yer alıyor...

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otoparkta çalışmalar hızlandırıldı!

Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Temel uygulama çalışmaları tamamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor.

Kentplus Kadıköy Fikirtepe nerede?

Kentplus Kadıköy Fikirtepe nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kentplus Kadıköy 'de açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, koşu yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, açık-kapalı otopark bulunuyor...

Kentplus Kadıköy Fikirtepe!

Kentplus Kadıköy Fikirtepe projesinde açık-kapalı otopark, açık yüzme havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, vale, kuru temizleme hizmetleri yer alıyor...

Fikirtepe Evim Kadıköy görselleri!

Fikirtepe Evim Kadıköy görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Evim Kadıköy 'de buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları mevcut.

Kocaeli Kadıköy'e 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor.

kadıköy kapalı yollar Haberi

kadıköy kapalı yollar

İstanbul'da yarın gerçekleştirilecek 'Halklar Barış İstiyor Suriye'de Savaşa Hayır Mitingi' ve 'Pertevniyal Koşusu' dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Kadıköy meydanı otobüs duraklarında yapılacak olan miting dolayısıyla 24 Kasım Pazar günü saat 09.00’dan itibaren mitingin bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif belirtildi. Buna göre; trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar şöyle:


- Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapatılacaktır.

- Boğa Meydanından Rıhtım Caddesine kadar tüm yol trafiğe kapatılacaktır.

- Söğütlüçeşme Caddesinden Rıhtıma inen ara sokaklar trafiğe kapatılacaktır.

- Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacaktır.

- Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesine inen bütün ara sokaklar trafiğe kapatılacaktır.


ALTERNATİF YOL...