07 / 05 / 2024

kadıköy katlı otopark projesi açıldı mı

kadıköy katlı otopark projesi açıldı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

EmlakBank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 26 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kadıköy’de 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra Kadıköy'deki 5 katlı bina yapılan incelemelerden sonra riskli olduğu gerekçesiyle polis ve zabıta kontrolünde tahliye edildi.

Emlakbank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 17 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Kadıköy'deki tarihi bina sabaha karşı çöktü!

İstanbul Kadıköy’de 200 yıldan fazla süredir ayakta olan dört katlı ve restorasyonu beklenen tarihi bina sabaha karşı çöktü.

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

kadıköy katlı otopark projesi açıldı mı Haberi

kadıköy katlı otopark projesi açıldı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.


7/24 OTOPARK


7 gün 24 saat hizmet veren otoparkın üstte Turan Güneş altta da Bağdat Cadesi’ne giriş ve çıkışları mevcut. 2,3 ve 4.katlarda yer alan otoparklar toplam 805 araç kapasiteye sahip. Saatlik ücreti 3.50 TL olan otoparkın diğer saat ücretleri de şöyle: 1-2 saat 4.50 TL, 2-4 saat 5.75 TL, 4-8 saat 6.50 TL, 8-12 saat 7.50 TL, 12-24 saat 8.75 TL.



Kocaeli Büyükşehir...