30 / 04 / 2024

kadıköy kentplus ne zaman teslim

kadıköy kentplus ne zaman teslim

Kentplus Kadıköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de 2 etaplı bir proje olarak tasarlanıyor. stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Kadıköy Kentplus fiyat listesi!

Kadıköy Kentplus fiyat listesi dahilinde konut satışları 194 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kadıköy Kentplus Evleri ödeme planına göre konut tutarının yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan diğer yarısı 36 ay vade farksız ödeniyor...

Kentplus Kadıköy satılık!

Kentplus Kadıköy satılık daire fiyatları kapsamında dairer 194 bin TL ile 961 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kent Plus projesinde banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Kadıköy Kentplus daire fiyatları!

Kadıköy Kentplus daire fiyatları kapsamında konutların fiyat listesinden ödeme planına kadar bütün detaylar haberimizde yer alıyor

Kadıköy Kentplus satış ofisi!

Emay İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen ve 4 bloklu bir proje olarak konumlandırılan Kadıköy Kentplus satış ofisi iletişim bilgileri...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Uplife Kadıköy teslimleri ne zaman?

Uplife Kadıköy projesinde daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Sıfır faizle 60 ay ödeme yapılabilen proje Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi...

Taşyapı Grubu'ndan Kadıköy Belediyesi'ne tepki!

İşadamı Emrullah Turanlı, 130 milyon TL kazandığı Kadıköy Belediyesi’nin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek “Belediye Başkanı boş ve kanıtsız konuşuyor. İşte belgelerle ispatlıyorum” dedi.

Aykurt Nuhoğlu: Kadıköy'de cami ve parklara haciz talebi yok!

TAŞYAPI İnşaat, Kadıköy Belediyesi’ne dava açmış ve kazandığı 101 milyon liralık tazminat ödenmeyince, icra işlemi başlatmıştı.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını kazandı!

Kadıköy’ün önemli yeşil alanlarından Meteoroloji arsasına 4 adet gökdelen inşa eden Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını bilirkişi raporuyla kazandı

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik dava açtı!

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik zarar davası açtı, bilirkişi zararın miktarını 495 milyon TL çıkardı. Belediye raporu tanımadığını açıkladı.

Kadıköy Kentplus Evleri vaziyet planı!

Emay İnşaat imzası taşıyan Kadıköy Kentplus projesi Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Projede 1+0 ve 4+1 dairelerin satışları tamamlandı. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Kadıköy'de parkın yerine yapılan işyerleri yıkılıyor!

İBB, Kadıköy Belediyesi'ne 10 yıllığına park yapılması için bedelsiz olarak tahsis ettiği araziyi, amaç dışında kullanıldığı gerekçesiyle, 7 ay önce geri aldı. Bugün ise arazinin üstündeki iş yerlerinin yıkımına başlandı.

Danıştay, Kadıköy Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanı ihalesini durdurdu!

Danıştay, Hazine arazisinin satışı sırasında belediyeye bırakılması gereken alanı da satan Özelleştirme İradesi’nin açtığı ihalenin yürütmesini durdurdu. İki tarafın arazi anlaşmazlığında Kadıköy Belediyesi haklı bulundu.

Kadıköy KentPlus lokasyon!

3 blok 25 kattan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Kadıköy KentPlus lokasyon bilgisi kapsamında Fikirtepe metrobüs durağına yakın bir bölgede yer alıyor.

kadıköy kentplus ne zaman teslim Haberi

kadıköy kentplus ne zaman teslim

Kentplus Kadıköy fiyat listesi haberimizde bulunuyor. 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kentplus Kadıköy projesinde 2 etap bulunuyor.


Kentplus Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Kentplus Kadıköy iletişim bilgilerine göre proje, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde yer alıyor.


Kentplus Kadıköy teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Projede;  yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, açık / kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Kentplus Kadıköy projesinde yüzde 50 peşinatla 36 ay 0 faiz ve yüzde 8 indirimli olarak konut satın alınabiliyor. 


Kentplus Kadıköy iletişim!


Fahrettin Kerim Gökay Caddesi 93/A Barış Apartmanı Ziverbey - Kadıköy, İstanbul


Telefon: 444 20 01 

Web: