06 / 05 / 2024

kadıköy kurbağalıdere yarışma

kadıköy kurbağalıdere yarışma

Kadıköylülerin uzun süredir sivrisinek ve kokudan rahatsız olduğu ve bu durumu sık sık dile getirdikleri Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının bitiş tarihi 2014 yılının sonu olarak belirlendi...

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Uplife Kadıköy'de 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Uplife Kadıköy'de 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza yer alıyor.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

kadıköy kurbağalıdere yarışma Haberi

kadıköy kurbağalıdere yarışma

Kadıköylülerin uzun süredir şikayetçi olduğu Kurbağalıdere üzerinde ıslah çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi takvimine göre çalışmalar 2014 sonunda tamamlanacak. Kadıköy Belediyesi Twitter adresinden soruları yanıtladı ve İBB takvimine göre çalışmanın 2014 sonunda tamamlanması planlanıyor, açıklamasında bulundu. 


İBB, çalışma boyunca Kadıköy Rıhtım'a bağlanan Seyit Ahmet Deresi ile Kurbağalıdere'ye geçici olarak kolektörlerle pis su akıtıyor.  Dereağzı Bölgesi'nde balçık temizleme çalışmaları da devam ediyor. Bu sebepten ötürü de Kadıköy Meydanı ile Kurbağalıdere çevresinde koku meydana geliyor. Öte yandan ıslah kapsamında Kuşdili'nde yapılan dere yatağı genişletme faaliyetleri yoğun yağış olduğu zamanlarda taşmalara sebep oluyor. 


Islah çalışmalarının tamamlanmasıyla Kadıköy'deki sivrisinek ve koku sorununun sona ermesi bekleniyor. Özellikle 2010 yılında bir kişinin hayatını kaybetmesinden sonra Kurbağalıdere ıslah projesi gündeme gelmişti. 


Kurbağalıdere'nin Kadıköy Fikirtepe Mahallesi ile Kalamış Koyu arasındaki bölümü...