28 / 04 / 2024

kadıköy riskli bina

kadıköy riskli bina

2019 senesinde Silivri'de meydana gelen deprem sonucunda Kadıköy'de hasar alan binada oturan sakinler binaların yıkılma endişesiyle yaşıyor. 

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'de 22 bin birim riskli çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi. Kadıköy'de 22 bin 295 birim risk altında.

İstanbul'da en çok riskli bina Kadıköy'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi. Ülke genelinde şimdiye kadar yaklaşık 175 bin konut ve iş yerinin riskli olduğu belirlendi...

İstanbul'da en fazla riskli bina nerede?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi.Yapılan çalışmalara göre, İstanbul'da riskli konut ve iş yeri tespitinde Kadıköy başı çekiyor.

Kadıköy'de binaların çoğuna yıkılsın raporu verildi!

İstanbul'un en sorunlu ilçesi olan Kadıkö'de bugüne kadar 109 binada bulunan bin 748 konut ve 147 dükkanlık yapı stoğu çıktı..

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'de riskli bina endişesi!

2019 senesinde Silivri'de meydana gelen deprem sonucunda Kadıköy'de hasar alan binada oturan sakinler binaların yıkılma endişesiyle yaşıyor. 

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy’de 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra Kadıköy'deki 5 katlı bina yapılan incelemelerden sonra riskli olduğu gerekçesiyle polis ve zabıta kontrolünde tahliye edildi.

kadıköy riskli bina Haberi

kadıköy riskli bina

Silivri'de 26 Eylül 2019'da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında İstanbul’da bazı binalar hasara uğramıştı. Milliyet'te yer alan habere göre; deprem sonrası ağır riskli olduğu tespit edilen Sultangazi'deki 2 bina mühürlenerek tahliye edilmişti. 

Aradan geçen süre zarfında Sultangazi'deki 2 bina yıkılmayınca, daire sahiplerinin de mühürleri kırarak, ağır riskli binalarda yaşamaya devam etti. Kolon ve kirişlerdeki derin çatlakların olduğu binalarda tüm dairelerin de dolu olması dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan Kadıköy'de 40 yıllık olan binada riskli olmasına rağmen vatandaşların yaşadığı ortaya çıktı.

"Dua etmekten başka çaremiz yok"

Sultangazi’de ağır riskli binada oturan kiracı Emine Dokuz, "Hasarlı binaya taşınalı 9 ay oldu. Evde iki kızımla yaşıyorum ve tek ben çalışıyorum. Bina için güçlendirme yapılacağı söylendi. Şimdi başka eve gitmek istesem, buraya bir sürü para...