06 / 05 / 2024

Kadıköy Tahsin Coşkan Sitesinde Satılık Daire

Kadıköy Tahsin Coşkan Sitesinde Satılık Daire

Kadıköy 4. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi'ndeki Tahsin Coşkan Sitesi'nde bulunan daireyi 750 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü 15:30-15:40 saatleri arasında yapılacak

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadıköy Tahsin Coşkan Sitesinde Satılık Daire Haberi

Kadıköy Tahsin Coşkan Sitesinde Satılık Daire
Verilen ilan şöyle;


GAYRİMENKUL AÇIKARTIRMA İLANI KADIKÖY 4. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

2011 /1772 TALİMAT

Satılmasına karar verilen ve aşağıda bilgileri belirtilen taşınmazların tamamı açık artırma suretiyle satılacak olup gayrimenkulün cinsi, kıymeti, adedi ve ayrıntılı özellikleri

TAPU KAYDI: Satılmasına karar verilen gayrimenkul, İstanbul ili Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi 3204 ada 115 parsel sayılı 1.304,00 m2 arsanın 100/1400 arsa payında 6.kat 6 nolu bağımsız bölüm daire nitelikli taşınmazın tamamı 

İMAR DURUMU : Kadıköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 20.08.2011 tarih ve 05.02.8112/1607808 sayılı imar durumu yazısına göre Kadıköy ilçesi Bostancı mahallesi 67 pafta 3204 ada 115 parsel sayılı yer 11,05.2006 t.t. li 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planında kısmen yolda kısmen Hmax: serbest taban alanı katsayısı maxTAKS:0.35 kat alanı katsayısı maxKAKS :2.07 yapılanma şartlarında ayrık nizam konut alanında...