16 / 05 / 2024

Kadıköy yangın 6 ocak

Kadıköy yangın 6 ocak

Kadıköy'de 12 katlı binanın 9. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman polis tarafından tamamen boşaltıldı; soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri polis araçlarında bekledi...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Mecidiye Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli binalı taşınmaz 4 milyon 690 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy yangın 6 ocak Haberi

Kadıköy yangın 6 ocak

Kadıköy'de 12 katlı binanın 9. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman polis tarafından tamamen boşaltıldı; soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri polis araçlarında bekledi.


Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Sabriye Tunalı (66) adlı kadına ait olan dairenin yandığını gören polis ekipleri durumu itfaiye birimlerine bildirdi. Ekipler daha sonra da dairelerin zillerine basarak apartman sakinlerini uyandırıp binadan tahliye etti.


Soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri olay yerine sevk edilen polis otolarına alındı.


Kısa sürede yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Bu sırada içeride bulanan ve dumandan etkilenen Sabriye Tunalı evinden çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.


İlk müdahalesi ambulans içerisinde yapılan kadının sağlık...