16 / 05 / 2024

Kadıköy yangın 7 ocak

Kadıköy yangın 7 ocak

Kadıköy'de 12 katlı binanın 9. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman polis tarafından tamamen boşaltıldı; soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri polis araçlarında bekledi...

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Yalova Kadıköy'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 2 arsa ihale ile satışa sunuyor. Satış ihaleleri 15 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Kadıköy yangın 7 ocak Haberi

Kadıköy yangın 7 ocak

Kadıköy'de 12 katlı binanın 9. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman polis tarafından tamamen boşaltıldı; soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri polis araçlarında bekledi.


Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Sabriye Tunalı (66) adlı kadına ait olan dairenin yandığını gören polis ekipleri durumu itfaiye birimlerine bildirdi. Ekipler daha sonra da dairelerin zillerine basarak apartman sakinlerini uyandırıp binadan tahliye etti.


Soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri olay yerine sevk edilen polis otolarına alındı.


Kısa sürede yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Bu sırada içeride bulanan ve dumandan etkilenen Sabriye Tunalı evinden çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.


İlk müdahalesi ambulans içerisinde yapılan kadının sağlık...