15 / 05 / 2024

kadıköy yıkılan bina

kadıköy yıkılan bina

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

İlk rakamlar açıklandı! İşte yıkılan ve hasarlı bina sayısı

Türkiye’yi yasa boğan ve asrın felaketi diye nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin yitirdiğimiz can sayısının ardından bina kaybı bilançosu da ortaya çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Murat Kurum, depremde yıkılan veya hasar gören bina sayısını açıkladı.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Siirt'te yıkımı yapılan bina bitişikteki binanın üzerine devrildi!

Siirt'te yıkımı yapılan bina bitişikteki binanın üzerine devrildi. Bina sakinleri tahliye edildi, polis ekiplerince güvenlik önlemi alındı....

Kadıköy’de 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra Kadıköy'deki 5 katlı bina yapılan incelemelerden sonra riskli olduğu gerekçesiyle polis ve zabıta kontrolünde tahliye edildi.

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

Bursa'da kontrolsüz yıkılan bina çöktü!

Bursa'da kontrolsüz ve güvenlik önlemi alınmadan yıkılan 3 katlı bina çöktü. Yıkım, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sütlüce'de yıkılan bina imar barışından faydalanabilir miydi?

Sütlüce ilçesinde geçtiğimiz günlerde yıkılan bina ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Canlı yayında yıkılan bina hem ruhsatsız hem de iskansız olduğu açıklandı. Peki bina yıkılmasaydı imar barışından faydalanacak mıydı?

Kadıköy'deki tarihi bina sabaha karşı çöktü!

İstanbul Kadıköy’de 200 yıldan fazla süredir ayakta olan dört katlı ve restorasyonu beklenen tarihi bina sabaha karşı çöktü.

Zeytinburnu’nda yıkılan bina konut ve ticaret alanı oldu!

Zeytinburnu’nda, geçen yıl riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan bina kendiliğinden çökmüştü. Binanın bulunduğu alan kentsel dönüşüm kapsamında “Yoğunluklu Konut alanından”, “Ticaret ve Konut alanına” alındı.

kadıköy yıkılan bina Haberi

kadıköy yıkılan bina

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesi üzerinde bulunan bir binanın yıkımı belediye tarafından yapıldı. Binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda o sırada kaldırımdan geçen kimsenin olmaması nedeniyle büyük bir faciayı önledi.

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yıkım yapılan binanın etrafı emniyet şeridiyle kapatıldı. Görgü tanıkları yıkım sırasında güvenlik önlemi alınmadığını...