06 / 05 / 2024

Kadıköyde ahşap binada yangın

Kadıköyde ahşap binada yangın

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı. Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yayla tarafından kuruldu.

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Pendik'te Turgut Kaval tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 250 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Kaya ve Ümit Kaya tarafından kuruldu.

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!

T.C. Adalar İcra Dairesi, Adalar ili, Büyükada Maden Mahallesi, Yılmaz Türk Caddesi, 182 ada 29 parselde yer alan havuzlu ahşap evi 18 milyon 765 bin TL'ye satıyor...

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Kadıköyde ahşap binada yangın Haberi

Kadıköyde ahşap binada yangın

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı.


Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Acıbadem Şam Fıstığı Sokak içerisinde bulunan bitişik haldeki iki ahşap binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Yangını gören çevredeki vatandaşlar, olayı itfaiye ve polise bildirdi. Olayı farkeden bina sakinleri ise hemen binaları boşalttı. Olayı ihbar alan itfaiye kısa sürede yangına müdahale etmesine rağmen, ahşap binalar kullanılamaz hale geldi. Binadan son anda çıkan vatandaşlar ise olayın şokunu uzun bir süre üzerlerinden atlatamadılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Sabah...