29 / 04 / 2024

kadıköyde dönme dolap otopark

kadıköyde dönme dolap otopark

İstanbul’ un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Evrim Kırmızıtaş: Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum!

RE/MAX Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu olarak katıldığı panelde "Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum" şeklinde konuştu...

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

kadıköyde dönme dolap otopark Haberi

kadıköyde dönme dolap otopark

İspark, otopark kapasitesi yetersiz olan alanlarda en verimli sonuç alabileceği teknolojik otoparkları hayata geçirmeye devam ediyor. 


İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. Carlift, combilift, dönme dolap gibi otopark teknolojilerini hizmete sunan İspark son olarak yatay dönme dolap otoparkı Kadıköy Açık Otoparkı’nda hizmete sokmaya hazırlanıyor. 12 araç kapasiteli yatay dönme dolap otopark sistemi diğer otoparklarda da kademeli olarak hizmete girecek. İspark yetkilileri, 24 araç kapasiteli yatay dönme dolap otoparklarla ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Elektromekanik mobil yatay polipark sistemiyle sürücüler araçlarını kendileri park edebilecek. Daha seri araç park etme ve çıkış yapabilme özelliklerine sahip olan yeni otopark sisteminde 45 saniyede 6 aracın aynı anda parklanabilme ve araç verebilme avantajına sahip olduğu...