28 / 04 / 2024

Kadıköyde emsal kaç

Kadıköyde emsal kaç

Kadıköy, İstanbul'un en çok riskli yapı tespiti yapılan ilçesi... Kentsel dönüşüm ile evini yenileyecek Kadıköylüler de ilçedeki emsal artışının yüzde 25 mi yüzde 20 mi olduğunu merak ediyor. Kadıköy Belediyesi, detayları Emlakkulisi.com'a açıkladı.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?

Kadınlarda ve erkeklerde sigortalılık süresi değişmektedir. Peki “Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?” İşte araştırılan detaylar!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı...

Köyde ev yapma maliyeti 2019!

Köyde ev yapma maliyeti inşaat türüne göre değişebiliyor. Köyde genelde basit inşaatlar yapılıyor. Peki, 2019'da köyde ev yapmak kaça mal olacak?

Kadıköy siluet kuralına uymadı!

İstanbul Kadıköy'de, İBB'nin aldığı '15 kat aşılamaz' kararına uyulmadığı ve belediyenin kaçak inşatlara göz yumduğu ortaya çıktı.

Brooklyn Dream Kadıköy'de lansman fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Brooklyn Dream projesi 17 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Projede daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Brooklyn Dream Kadıköy'de lansman fırsatını kaçırmayın.

2016'da kadınlar ve erkekler kaç konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, 2016'da Türkiye'de toplam 1 milyon 341 bin 453 konut satışı gerçekleşti. Peki, 2016'da kadınlar ve erkekler kaç konut aldı?

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Kadıköy Belediye binası kaçak mı?

CHP’nin gözde belediyeleri arasında yer alan Kadıköy Belediyesi, “kaçak yapı” skandalı ile sarsıldı. Başkan Aykurt Nuhoğlu’nun da makamının yer aldığı Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nin “kaçak” olduğu ortaya çıktı

Köy imarı kaçtır?

Köy imarı, köy yerleşik alan sınırları içerisindeki imar şartlarını belirliyor. Peki, köy imarı kaçtır? Köyde ne kadar büyüklükte bir alana ne kadar büyüklükte bir ev inşa edilebilir?

Burak Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan dükkan kiraladı!

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı.

Kadıköy kentsel dönüşümünde yüzde 25 emsal artışı mı sağlandı?

Kentsel dönüşüme tabi binalarda emsal sahteciliği yapıldığı ortaya çıktı. Kadıköy'de ortaya çıkarılan sahteciliğe göre yüzde 5 fazla inşaat yapabilmek için geçmişe dönük evraklar düzenleyerek milyonlarca liralık haksız kazanç elde ettikleri belirtiliyor.

Kadıköyde emsal kaç Haberi

Kadıköyde emsal kaç


Kadıköy kentsel dönüşüm emsal artışı, İstanbul'un en fazla riskli yapı tespiti yapılan ilçesi Kadıköy'de en çok merak edilen konulardan biri... Öyle ki, Kadıköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, günlük mesaisinin bir kısmını Kadıköylüler'in kentsel dönüşüm emsal artış oranlarını açıklamaya ayırıyor... Hatta tüm İstanbul için geçerli durum, Kadıköy'de evini dönüştürecek vatandaşın ilgisiyle Kadıköy'e özgüymüş gibi algılanmaya başladı...


Biz dönelim Kadıköy'e... Kadıköy'de emsal 2.07 olarak uygulanıyor. Ancak kentsel dönüşümle bu oran, 1 Haziran 2013 ve 8 Eylül 2013 tarihli Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde emsal hesabında yapılan değişiklikle artıyor... Bu durum bina sahiplerinin dönüşüme ilgisini arttırdı hem de soruları çoğalttı...


Geçici 6'ncı madde nasıl değişti?


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 22 Mayıs 2014 Perşembe tarihli ve 29007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmelikle...