06 / 05 / 2024

kadıköyde yangın

kadıköyde yangın

Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı bir binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle dün saat 05.00 sıralarında yangın çıktı.

Kadıköy'de iki ahşap binada yangın çıktı!

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı. Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

Kadıköy'de boş ahşap bina yandı!

Kadıköy'de, boş ahşap bina yanarak kül oldu. Binadan yükselen dumanlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yoğun duman Kadıköy semalarını kapladı

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans!

1. etabında 525 adet bağımsız ünite bulunan The Mandarins Acıbadem projesi Selka-NSK Ortaklığı ile yükseliyor. The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans ön talep toplamaya devam ediyor.

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

kadıköyde yangın Haberi

kadıköyde yangın


Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı bir binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle dün saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Sabriye Tunalı (66) adlı kadına ait olan dairenin yandığını gören polis ekipleri durumu itfaiye birimlerine bildirdi. Ekipler daha sonra da dairelerin zillerine basarak apartman sakinlerini uyandırıp binadan tahliye etti. 


Soğuk hava nedeniyle üşüyen apartman sakinleri olay yerine sevk edilen polis otolarına alındı. Kısa sürede yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Bu sırada içeride bulunan ve dumandan etkilenen Sabriye Tunalı evinden çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi ambulans içerisinde yapılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu...