05 / 05 / 2024

kadın

kadın

SGK’dan çalışan kadınlara güzel haber verildi. Asgari ücret alan kadın çalışanlar için 16 bin 106 TL verileceği açıklandı. İşte detaylar!

Ayda 1. 547 lira ile emekli olacaksınız! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz! Her detay bu haberde...

Ev kadınlarına müjde geldi. Bu yöntem ile birlikte sigortalı olup emeklilik hakkı elde ediyorlar… Bazı ev hanımlarının ise sosyal güvencesi yani herhangi bir sigortası bulunmamakta. Bununla birlikte belli şartları yerine getiren herkese emeklilik hakkı verilmiş oluyor. İşte detaylar…

Ayda 1. 547 lira ile emekli olabilirsiniz! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz!

Ev hanımlarına müjde geldi. Bu yöntem ile sigortalı olup emeklilik hakkı kazanıyorlar.. Bazı ev hanımlarının ise sosyal güvencesi yani herhangi bir sigortası bulunmuyor. Ayrınca belli şartları yerine getiren herkese emeklilik hakkı veriliyor. İşte detaylar…

SGK bombayı patlattı! 4a, 4b, 4c ve Bağ-Kur'lular nasıl destek parası alabilir?

SGK, 4a, 4b, 4c ve Bağ-Kur'lular ilgi ilgili son dakika açıklamasını paylaştı. Kadınların emzirme ödeneği ile ilgili yapılan açıklama büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar…

Kadınların emekli olması artık çok kolay! Kadınlarda emeklilik şartları neler? Hangi kadınlar emekli olamaz?

Kadınlarda emeklilik şartları SGK tarafından belirlenir. Peki kadınlarda emeklilik şartları nelerdir? Kadınlar hangi koşullar ile emekli olabilir? İşte detaylar…

Hiç çalışmadan emekli olabilmek mümkün! Siz de evden emekli olabilirsiniz! Şartlar tek tek açıklandı

Hiç kuşkusuz ki Türkiye’de çoğunluk olarak çalışanların en büyük hayallerinden biri emekli olup iyi olabilecek miktarlarda emekli maaşlarını alabilmek. Emekli olabilmenin kriterleri ise kişiden kişiye, cinsiyetten cinsiyete göre değişmekte.  Peki emekli olabilmek için hangi şartlar bulunuyor?

2001 liraya emekli olmak mümkün! Üstelik evde durarak! Evinizden çıkmadan emekli olabilirsiniz

Birçok insanın bildiğinin aksine ev kadınları da çalışan kadınlar gibi büyük kolaylıkla emekli olabiliyor. Peki, ev kadınlarının emekli olması için şartlar neler? Ev kadınları nasıl emekli olur? İşte detaylar…

Yarım gün çalışana 11. 817 lira maaş verilecek! Duymadım demeyin! Hemen başvurun

Doğum yapan kadınlara sunulan pek çok hak olduğu gibi genel olarak bilinmeyenlerden bir tanesi ise kadınlara yarım gün çalışma hakkı sunulması. Peki, bu haklardan yararlanmak için şartlar neler? Hangi kadınlar bu haklardan yararlanabilir? İşte detaylar…

Ev kadınlarına müjde! Dışarıda çalışmadan emekli olabilirsiniz! İşte o formül! Hemen bakın

Birçok kanının kafalarında soru işaretlerine sebep olduğu ‘çalışmadan emekli olunur mu’ sorusu netlik kazandır. Bir kadın çalışmadan nasıl emekli olur? Bir kadın çalışmadan emekli olabilir mi? İşte detaylar...

Artık çalışmadan emekli olmak mümkün! Ev hanımları çalışmadan nasıl emekli olur?

Emeklilik için birçok şart aranırken çalışmayan ev hanımları için müjdeli haber geldi. Çalışmadan emekli olmak kadınlar için mümkünken bunu bazı şartları mevcut. İşte detaylar…

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Batman'da 62 Milyon 347 bin TL'ye mal olacak ve 2017 yılı sonlarında bitmesi planlanan yeni 451 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yapımı sürüyor.

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek!

Emlak İstasyonu Türkiye´deki franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchising vermeye hazırlanıyor.

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne son 70 kazık çakılacak!

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında en zor kısım geride kalıyor. Zemindeki sıvılaşma ve balçığa rağmen şimdiye kadar 380 iksa kazığı çakılırken, kalan 70 kazığın da 10 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Bodrum'a Kadın Konuk Evi inşa ediliyor!

Bodrum Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kadın Konuk Evi çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden gelen yetkililerin katılımı ile Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Ataşehir’de 8 Mart Kadın Eli Parkı açıldı!

Ataşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, 81 ilden gelen kadınlarla birlikte 8 Mart Kadın Eli Parkı’nı açtı. Kadınlar, illerinden getirdikleri meyve fidelerini dikerek park içinde bir meyve bahçesi oluşturdu.

Rönesans, BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni imzaladı!

Sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri'ni (Women’s Empowerment Principles) imzalayarak bu alandaki hassasiyet ve kararlılığını göstermiş oldu.

TİKA Kırgızistan'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni onardı!

Kırgızistan'ın kuzeyindeki Talas bölgesinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteğiyle tadilatı yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi açıldı.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Bakırköy Kadın Doğum Hastanesi arsasının planları yargıya taşındı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy eski Kadın-Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi alanının planlarına Bakırköy Belediyesi olarak itiraz ettiklerini ifade ederek konuyu idari yargıya taşıdıklarını belirtti.

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

kadın Haberi

kadın

SGK’dan çalışan kadınlara doğum parası verilmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerini sürdürüyor. Bu ödemeler PTT üzerinden yapılmaktadır.

İşte SGK’nın kadınlara yönelik verdiği ödeme detayları ve merak edilen diğer ayrıntılar…

SGK tarafından doğum parası verilmektedir. Asgari ücret üzerinden maaş alanlara bu haber duyuruldu. Bu açıklama SGK tarafından duyuruldu. Bakanlık bu doğum ödemelerin başladığı ve paraların PTT üzerinden alınabileceğini belirtti.  Bu kapsamda yeni doğum yapan kadınlara iş hayatına geri dönebilmesi adına ödemeler yapılıyor. Bu yılın miktarı da 16 bin 106TL olarak açıklandı.

DOĞUM PARASI ÖDEMELERİNİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

SGK’dan çalışan kadınların iş hayatına geri dönmeleri için verilen doğum parasının nasıl verildiğine dair bilgileri araştırıyor. Doğum parası yani 16 bin 106 TL destek alabilmek için birtakım şartların yerine getirilmeleri gerekiyor. Kadınların taşıması gereken...