15 / 05 / 2024

kadının ev anlayışı

kadının ev anlayışı

Amerikalı gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türk kadınının konut tercihindeki profilini çıkardı. Şirketin tespitlerine göre, erkeklerin yatırım aracı olarak gördüğü konutu, kadınlar 'yuva' olarak değerlendiriyor...

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.

İzmir'de kirasını geciktiren kadın ev sahibi tarafından darp edildi!

İzmir'in Buca ilçesinde 43 yaşında iki çocuk annesi kadın ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve 6 kişi tarafından darp edildi. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Temizlikçi kadın ev parasını, ev sahibine kaptırdı!

Beylikdüzü'nde ev almak isteyen gündelik temizlikçi Sevgi Güven ev sahibi olmak için biriktirdiği tüm parasını ev sahibine kaptırdı.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Çin'de bir kadın 20 sevgilisi sayesinde kendine ev aldı!

Çin'de bir kadın 20 farklı sevgilisinden hediye olarak istediği iPhone 7'leri satıp kendisine bir ev aldı.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Kartepe Suadiye Kadın Spor Merkezi açıldı!

Kartepe Belediyesinin Suadiye’de yaptırdığı Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEK Kurs Binası açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor.

Malkara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yaptı.

Aksaray'da Kadın Aktivite Merkezi inşaat çalışmaları sürüyor!

Aksaray Belediyesi kadınların sosyal, kültürel, mesleki gelişimlerine büyük artı değerler kazandıracak olan Kadın Aktivite Merkezi için çalışmalarını sürdürüyor.

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

kadının ev anlayışı Haberi

kadının ev anlayışı

2013 yılında Türkiye pazarına giren Amerikalı gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türk kadınının konut tercihindeki profilini çıkardı. Şirketin tespitlerine göre, erkeklerin yatırım aracı olarak gördüğü konutu, kadınlar 'yuva' olarak değerlendiriyor. 

Hayallerindeki evi bulan kadınlar, fiyat konusunda eşlerine göre daha esnek olabiliyor. Çalışan kadın kendi ve eşinin işlerine yakın lokasyonları tercih ederken, ev kadını ise evde mutfağın ya da odaların büyüklüğü gibi evin iç özelliklerine daha çok önem veriyor. 


ŞEHİRLİ KADIN ŞEHİR İÇİ PROJEYİ TERCİH EDİYOR

Türkiye'de özellikle büyük şehirlerdeki kadınlar, şehir içindeki projeleri tercih ederken, Amerikalı kadınlar Türk kadının aksine şehir merkezinden uzak, doğayla iç içe müstakil evde yaşamayı tercih ediyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, konut alırken kadınların erkeklere göre daha duygusal davrandığını söyledi. 


'HASARLARI BÜYÜK SORUN OLMADAN TAMİR ETTİRİN' 

Keller Williams...