03 / 05 / 2024

Kadir Selimoğlu ve Enis Özkan buluştu

Kadir Selimoğlu ve Enis Özkan buluştu

Selimoğlu inşaatları Yönetim Kurulu üyesi Kadir Selimoğlu ve ünlü Reklamcı Enis Özkan, Alaçatı'da biraraya geldi. Uzun süre projeleri hakkında konuşan işadamları daha sonra Alaçatı'dan birlikte ayrıldı. Selimoğlu Projeleri konuştular

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kadir Selimoğlu ve Enis Özkan buluştu Haberi

Kadir Selimoğlu ve Enis Özkan buluştu

Selimoğlu inşaatları Yönetim Kurulu üyesi Kadir Selimoğlu ve ünlü Reklamcı Enis Özkan, Alaçatı'da biraraya geldi. Uzun süre projeleri hakkında konuşan işadamları daha sonra Alaçatı'dan birlikte ayrıldı. 

Selimoğlu Projeleri konuştular 


Milliyet...