06 / 05 / 2024

kadir topbak gayrimenkul zirvesi

kadir topbak gayrimenkul zirvesi

Kadir Topbaş: “İstanbul’da ulaşım yatırımlarının yapıldığı ve planlandığı bölgelerde gayrimenkul değerlerinde yüzde 50, bazı bölgelerde ise yüzde 100 oranında artış gözlemliyoruz. Amaç sadece konut yapmak değil” dedi....

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timak Gayrimenkul Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya tarafından kuruldu.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Mon, Feyruz Çoban, Kazım Damar, Cihat Bulut ve Gökay Yeltekin ortaklığında kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Undglobal İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Undglobal İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Kadir Kurnaz tarafından kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli iel Kadir Demirdöven tarafından kuruldu.

Kasacı Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Kimya Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasacı Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Kimya Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kılıç tarafından kuruldu.

kadir topbak gayrimenkul zirvesi Haberi

kadir topbak gayrimenkul zirvesi

Gayrimenkul Zirvesi’nin öğleden sonraki oturumunda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: “İstanbul’da ulaşım yatırımlarının yapıldığı ve planlandığı bölgelerde gayrimenkul değerlerinde yüzde 50, bazı bölgelerde ise yüzde 100 oranında artış gözlemliyoruz. Amaç sadece konut yapmak değil, buralara erişim noktasındaki altyapıyı da yeterli hale getirmek” dedi.


GYODER Zirvesi’13 te bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dünyada şehirleşmede beklentilerin globalleştiğini bu beklentilerin karşılayacak şehirler yaratılması gerektiğini söyledi.


10 yıl içerisinde İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları yatırımların toplamının yaklaşık 30 milyar Dolar olduğunu belirten Kadir Topbaş, "2014 yılında hedeflediğimiz yatırım bütçemiz 4 milyar Dolar civarında. Bugüne kadar ulaşıma yaptığımız yatırım toplamı 12,5 milyar Dolar civarında ve bunun 6 milyar Dolar’ı metro yapımında kullanılmıştır” dedi. İstanbul’da ulaşım yatırımlarının yapıldığı ve planlandığı...