19 / 05 / 2024

kadırgalar caddesi köprü

kadırgalar caddesi köprü

Taksim Kadırga Caddesi'nde yer alan ve Gezi Parkı'nı caddenin karşısına bağlayan 70 yıllık yaya köprüsü yıkıldı...

Çanakkale Köprüsü inşaatında 324 kadın çalışıyor!

2022’de açılması planlanan Çanakkale Köprüsü ve otoyolu projesinde 324 kadın çalışıyor. Şantiyede çalışan kadın mühendisler, "mühendisliğin kadını erkeği yok. Biz Türkler bu durumu çok güzel aştık" dediler.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Bursa'ya 6 milyon TL'lik yeni köprü!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla alternatif güzergahlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Kavşağı ile Yunuseli’yi birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun İstanbul Caddesi bağlantısını sağlayacak köprüdeki çalışmaları tamamlanma aşamasına getirdi.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.

Çatalca Akalan Mahallesi'ne yeni köprü!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Akalan Mahallesi Yediverenler Sokak, Yalıköy Mahallesi Seyhan Caddesi'nde mevcut dereye büzler yerleştirilerek köprü yapıldı.

kadırgalar caddesi köprü Haberi

kadırgalar caddesi köprü
Taksim Yayalaştırma kapsamına girmeyen Taksim Kadırgalar Caddesi üzerinde yer alan 70 yıllık yaya köprüsü, 1 Şubat 2013 tarihinde yıkıldı. Sit alanı içerisinde yer alan köprünün yıkılmasının, Topçu Kışlası'nın yapımı için hazırlık olduğu tahmin ediliyor. Taksim Platformu köprünün yıkılmasına tepki...