08 / 05 / 2024

Kadirli OSB yol yapım ihalesi

Kadirli OSB yol yapım ihalesi

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'nden yol yapım ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, yol inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB altyapı ihalesi 27 Ekim'de!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanındaki yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kırıkkale Silah Sanayi OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatları yaptırılacak. İnşaatın keşif bedeli 14 milyon 991 bin 47 TL olarak belirlendi.

Kayseri Orta Yol 2016 içinde tamamlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Orta Yol'u bu yıl bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Yolun son etabı olan Muhsin Yasıcıoğlu Bulvarı-Kuzey Çevreyolu bağlantısı ile bu yolu Anbar OSB girişine bağlayacak olan yolun ihalesi yapıldı.

Konya 4. OSB sanayicileri yol istiyor!

4. OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler, iş yerlerine ulaşırken imar planında yer alan giriş yolunun yapılmaması nedeniyle Aksaray Yolu’nda yaklaşık 10 kilometre fazladan yol kat ediyor. Bu da zaman ve yakıt kaybına yol açıyor

Kadirli OSB yol yapım ihalesi Haberi

Kadirli OSB yol yapım ihalesi

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. 31 Temmuz 2019 tarihine kadar tamamlanması istenen yolun keşif bedeli 3 milyon 96 bin TL olarak belirlendi. İhale 28 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek.

YOL İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yönetim Kurulu Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi (Tevsii) alanına ait yol inşaatı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                                 :  Yusufizzettin...