26 / 05 / 2024

Kadooğlu ailesi

Kadooğlu ailesi

Türkiye Kadooğlu ailesini Tarkan Kadooğlu ismi ile tanıdı. Kadıooğlu Grubu ' nun kaptan köşkünde oturan Cizreli işadamı, bir dönem TÜRKONFED Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kadooğlu ailesi Haberi

Kadooğlu ailesi

Türkiye Kadooğlu ailesini Tarkan Kadooğlu ismi ile tanıdı. Kadıooğlu Grubu'nun kaptan köşkünde oturan Cizreli işadamı, bir dönem TÜRKONFED Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Halen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadooğlu'nun şirketlerinde yeniden yapılanmaya gittiğini öğrendik. Bunun detayına geçmeden Kadooğlu Grubu'nun geçmişini hatırlatalım. 

1977 yılında Cemal Kadooğlu tarafından temelleri atılan Kadooğlu Grubu'nun ilk işleri kömür ticareti ve kömür ocağı işletmesi olmuş. 


Kadooğlu Ailesi ilerleyen yıllarda kömür ithalatı yaparak peketleme tesisleri kurmuş. İnşaat ve müteahhitlik işleri de yapan aile petrol ürünleri dağıtımı ve uluslararası nakliye işlerine de girmiş. Ardından sanayiciliğe soyunan Kadooğlu, Bizce markasıyla rafineri bitkisel yağ sektörüne adım atmış. Bugün Bizce markasıyla Güneydoğu'nun en fazla ihracat yapan şirketleri arasında yer alıyor, Kadooğlu Grubu'nun bugünkü lokomotif şirketi ise Kadoil Akaryakıt İstasyonları. 300 istasyonu...