03 / 05 / 2024

Kaf Design

Kaf Design

Kaf Design'ın sahibi Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci ofis mobilyalarını da kendisi tasarladı.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

Hom Design Center 2017'de açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center, Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak.

Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu

Dünyanın etkili galerilerini, koleksiyonerleri ve tasarımcılarını bir araya getiren Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu. Uluslararası tasarım dünyası Miami’de Tabanlıoğlu’nun tasarladığı Filamingo Lounge’da ağırlandı.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Kaf Design Haberi

Kaf Design

Açılısını ATSO eski Başkanı Kemal Özgen'in yaptığı Kaf Design'ın sahibi Gizem Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci kendi şirketini kurarak, Kaf Design adındaki reklam ve grafik tasarım ofisini açtı. 


MOBİLYALARI DA TASARLADI 

Genç tasarımcı ofisinde kurumsal kimlik, ambalaj tasarımı, logo tasarımı, sosyal medya yönetimi, özel illüstrasyonlar, fuar hizmetlerine kadar uzanan markaların tüm görsel tasarım işlerinin yapıldığını aktardı. Evci, ofisin tüm mobilyalarını da kendisi tasarladı. 


Sabah...