01 / 05 / 2024

Kafe Pi

Kafe Pi

9 yıl önce 3 üniversitesi tarafından Beyoğlu’nda açılan ‘Kafe Pi’nin 21’inci şubesi Londra’da hizmete giriyor. Kısa sürede önemli başarıya imza atan 3 ortak, Alaçatı’dan sonra İstanbul’da otel de açmaya hazırlanıyor.

Beyoğlu'nda binasını güzelleştiren işletme, sokağa masa atabilecek!

Beyoğlu Belediyesi masa yasağında yumuşadı. 'Binasını güzelleştiren' işletme sahipleri yeniden sokağa masa atma iznini elde etti

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Güngören’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İhsan Orhan tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.

Vergi cezaları ve pişmanlık zammında flaş gelişme! Siliniyor mu?

Borç yapılandırmasında milyonlarca vatandaşı sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Borç yapılandırması sisteminde vergi cezaları ve pişmanlık zammı silinmesi ile ilgili gerekli durumlar açıklandı. Milyonlarca vatandaşa büyük fırsat doğdu.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Kafe ve lokantalara ciro kaybı desteği başvuru süreci başladı!

Kafe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerine "ciro kaybı desteği" için başvuru süreci başladı.

Değer artış kazancı pişmanlık beyanı 2021!

Değer artış kazancı için beyannamelerin 25 Mart'a kadar verilmesi gerekiyor. Beyannamelerin zamanında verilmemesi halinde pişmanlık dilekçesi verilebiliyor. İşte değer artış kazancı pişmanlık beyanı 2016..

Tapu harcı pişmanlık harcı 2021!

Tapuda gerçek satış bedelini beyan etmeyen ancak pişman olanlar, bir dilekçe vererek pişmanlık harcını ödeyebiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık harcı 2021 ne kadar? İşte tapu harcı pişmanlık harcı 2021...

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2021!

Vatandaşlar gayrimenkulün satış değerini daha düşük bir bedelle gösterip, düşük tapu harcı ödeyebiliyor. Bu durum karşısında Maliye bu kişilere ceza kesebiliyor. Cezadan kurtulmak için pişmanlık dilekçesi verilebiliyor. İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2021...

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Keskin tarafından kuruldu.

Kafe Pi Haberi

Kafe Pi


Tolga Çetinel, Engin Yaşar ve Yunus Orali isimli 3 üniversite öğrencisinin 2004 yılında Beyoğlu’nda açtıkları ‘Kafe Pi’ ile başlayan serüvenleri, bugün Londra’ya açmaya hazırlandıkları 21’inci şube ve Alaçatı’nın ardından İstanbul’a açacakları eğlence oteli ile devam ediyor. Çalışanlarının yüzde 95’i üniversite öğrencisi olan grup, felsefesini ise Pi sayısından esinlenerek “Çapımız ne kadar değişirse değişsin biz değişmeyeceğiz’ olarak benimsiyor.



TESADÜFEN BAŞLADILAR


‘Kafe Pi’nin kurucularının aslında tesadüfen aldıkları küçük bir barın işletmesiyle başlayan, profesyonel işletmecilik hayatları, ‘öğrenci’ konseptiyle bugün büyük bir eğlence markasına dönüştü. İlk işletmelerinden itibaren büyüklere yasak koymasalarda kibarca biz daha çok üniversite öğrencisine hitap ediyoruz diyerek hedef kitlelerini belirleyen kurucuların, çalışan tercilerinde öğrencilerden yana. Kuruculardan Engin Yaşar, İstanbul’da ünlü kulüplere alternatif olarak yeni bir yer açacaklarını anlatarak, eğlence sektörünün büyük bir...