04 / 05 / 2024

kağıt üzerinden ev almak

kağıt üzerinden ev almak

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

A101'de kağıt havlu 49.90 TL'ye düştü! 

A101 market zinciri Papia kağıt havlulara indirim yaptı. Kullan-at mantığı ile hayata pratiklik sağlayan kağıt havluların A101'deki satış fiyatına indirim uygulandı. Papia kağıt havlular bitmeden hemen yetişin!

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru

17 Haziran Cumartesi Euro ne kadar oldu? 1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Dolar sahiplerinin uykusu kaçtı! İşte piyasaları ilgilendiren beklentiler...

Dolar sahiplerinin uykusu kaçtı! Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gelen tahminlerle piyasalar hareketlendi: Döviz kurlarında gerileme, altın ve gümüşte düşüş bekleniyor! İşte ayrıntılar...

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Dijital slip uygulamasıyla kağıt kullanımı azalıyor!

Kart kullanıcıları, kartlı alışveriş işlemleri sonrasında kağıt slip almak istemiyorlarsa artık dijital bir seçenekleri olacak.

Bim'de tuvalet kağıdı 32 TL' ye, kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü! 16 Mayıs kataloğu gündem oldu

Tuvalet kağıdına gelen peş peşe zamların akabinden Bim'den herkesi şaşırtan bir indirim haberi geldi. 16 Mayıs Salı günü itibari ile satışa sunulacak Familia tuvalet kağıdı 32 TL' ye, Familia kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

kağıt üzerinden ev almak Haberi

kağıt üzerinden ev almak

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Sağlam, "100 metrekare bir dairenin maliyeti 60 bin TL'dir. Bazı firmalar, '5 bin lira peşin geri kalanı taksitle 60-70 bin liraya daire satıyoruz' diyorlar. Bir daireyi 75 bin TL karşılığında 5 bin peşin gerisi taksitle vermek imkânsız. Vatandaş mağdur olmamak için bu konulara çok dikkat etmelidir" diye konuştu. 


"PROJE ÜZERİNDEN MÜLK ALMAYIN"

 Hiç kimsenin proje veya maket üzerinden mülk almaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Şeref Sağlam, " Proje aşamasındayken daire alıp dolandırılmış birçok vatandaş var. Tüketiciler, elle tutulur, gözle görülür bir yer alsınlar. Eğer taksitle bir şey almak istiyorlarsa konut kredisi çekip, mülk sahibine parayı peşin...