05 / 05 / 2024

kağıtane kordon istanbul satış ofisi iletişim

kağıtane kordon istanbul satış ofisi iletişim

Kordon İstanbul projesi, Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde daire teslimleri Haziran 2020 tarihinde yapılacak...

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

Türkiye'nin otomobil zengini ili belli oldu! Bakın bir ailede kaç tane otomobil bulunuyor?

Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla kaç kişinin yaşadığı ve bu insanların kaçar tane arabaya sahip olduğu açıklandı. Bakın Türkiye'nin otomobil bakımından en zengin ili hangisi, otomobil fakiri ili hangisi? Gözler İstanbul'a çevrilmişken açıklanan veri şaşırttı.

Toplanma alanı nedir? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var?

İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 5,8 büyüklüğündeki deprem, toplanma alanlarının ne durumda olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Peki nedir bu toplanma alanı? İstanbul'da kaç tane toplanma alanı var? İstanbul'daki toplanma alanları nerelerde?

Kordon İstanbul'da 66 bin 750 TL peşinatla!

Ege Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul'da 66 bin 750 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Üstelik projede 9 ay boyunca hiç ödeme yapılmıyor...

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Kordon İstanbul fiyat listesi 2018!

2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Kordon İstanbul projesinde a 84 ay sıfır faiz ve 3 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Kordon İstanbul örnek dairesi tanıtıldı!

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin 2+1 olarak tasarlanan örnek dairesi tanıtıldı...

Kordon İstanbul, 84 ay sıfır faiz avantajıyla ev sahibi yapıyor!

2019 yılı sonunda daire teslimlerinin gerçekleştireceği Kordon İstanbul’dan 84 ay Sıfır (0) faiz fırsatıyla ev sahibi olmak mümkün..

Kordon İstanbul'da 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana gelen  Kordon İstanbul Ege Yapı projesinde 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Kordon İstanbul'da yüzde 5 peşin, ilk ödeme 2019'da!

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla basına tanıtılan Kordon İstanbul Evleri'nde satılık daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...

kağıtane kordon istanbul satış ofisi iletişim Haberi

kağıtane kordon istanbul satış ofisi iletişim

1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı imzası taşıyor. 27 bin metrekare alana sahip Kordon İstanbul Evleri toplam 559 daire, ofis ve ticari alandan oluşuyor. 


Kordon İstanbul Konutları'nın büyüklükleri 41,18 metrekare ile 225,99 metrekare arasında değişiyor. Kordon İstanbul projesi, Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. 


Kordon Kağıthane Evleri ödeme şartları!

Kordon İstanbul projesinde daire teslimleri Haziran 2020 tarihinde yapılacak. Kordon Kağıthane Evleri ödeme şartları kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor, sonrasında yüzde 10'luk iki ayrı ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar banka kredisiyle ödeniyor. 


Kordon Kağıthane fiyatları 623 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul'da sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar da mevcut.


Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0850 222 53 43

Web: