01 / 05 / 2024

Kağıthane 7000 yeni kampanya

Kağıthane 7000 yeni kampanya

Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi eşsiz bir kampanya ile konforlu ve huzurlu bir aile yaşamı sunuyor.Peşinatta ödenen rakamın yüzde 25'i hediye...

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Kordon İstanbul Kağıthane yeni fiyat listesi 2017!

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılan Kordon İstanbul projesi Ege Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kordon İstanbul Kağıthane yeni fiyat listesi 2017...

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

Kağıthane'ye yeni sosyal hizmet merkezi!

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Genyap Kağıthane 7000 ödeme seçenekleri!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Genyap Kağıthane 7000 projesinde 2+1 daireler 665 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Genyap Kağıthane 7000 ödeme seçenekleri...

Kağıthane 7000 yeni kampanya Haberi

Kağıthane 7000 yeni kampanya

Kağıthane 7000 projesinde geliştirilen finans sistemi ile peşinatta ödediğiniz rakamın %25’ lik kısmı müşteriye hediye ediliyor.


Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi eşsiz bir kampanya ile konforlu ve huzurlu bir aile yaşamı sunuyor.

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane bölgesinde hayata geçirilen Kağıthane 7000 projesinde geliştirilen finans sistemi ile peşinatta ödediğiniz rakamın %25’ lik kısmı müşteriye hediye ediliyor... Eylül dönemine yeni bir kampanya ile dahil olan Genyap İnşaat geniş ve ferah dairelerinin yanı sıra cazip ödeme imkanları ile yatırım için karlı bir kapı açıyor.


Şehrin merkezinde konumlanan proje 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşmaktadır. Projede 90 m2 ile 260 m2 arasında değişkenlik gösteren 2+1,3+1 normal daire tiplerinin dışında 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks daire tiplerine...