03 / 05 / 2024

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması Projesi Kapsamında Dört Adet Parkı Yapılması İşini 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de 2 milyon 272 bin TL'ye arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı!

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Çağlayan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Kağıthane Belediyesi, 120 bin TL'ye arsa hissesi satıyor! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan arsanın hissesini satıyor. İşte fiyat bilgisi ve merak edilen tüm detaylar...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yıkılan binanın etrafında bulunan 21 binayı tedbiren boşalttıklarını, bir binanın da kontrollü olarak yıkılacağını açıkladı.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi’nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'yi yeniden dizayn ettik!

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Haberi

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Kağıthane Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması Projesi Kapsamında Dört Adet Parkı Yapılması İşini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale şeklinde yapılacak. 


60 günde tamamlanacak deprem parkı yapım işi ihalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da Kağıthane Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI: 


ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MD. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 880


T.C


KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞI


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü "Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması Projesi Kapsamında Dört Adet Parkı Yapılması İşi" yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/116174


1- İdarenin


a) Adresi MERKEZ MAH. ZİNNUR SK. NO:4/l 34406 KAĞIT HAN E/İST AN BUL


b) Telefon ve faks numarası2123210828...