16 / 05 / 2024

kağıthane i ofis fiyatlar

kağıthane i ofis fiyatlar

Dap Yapı Kağıthane’de Z Ofis ve Bumerang Ofis’ten sonra yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İ Ofis adıyla lanse edilecek proje Ekim ayında resmen satışta olacak. 58 adet ofisten oluşan projede metrekare fiyatlar 7 bin 500 TL’den başlıyor….

Kağıthane'deki ofis pazarı gelişiyor!

Kağıthane'nin ekonominin can damarı olan Maslak-BüyükdereLevent hattına yakın mesafede olması ve ulaşım açısından öne çıktığını belirten Gökçe Meriçten, "Ulaşım yatırımları ile bölgenin cazibesi artacak ve İstanbul'un yeni ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line Kağıthane fiyatları 2016!

Ferko Line Kağıthane projesinde ofis metrekare birim fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line Kağıthane'de teslimler 2018'in son çeyreğinde yapılıyor...

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

Vadistanbul Park Konutları Kağıthane ödeme planı!

Vadistanbul Park Konutları Kağıthane projesinde ev fiyatları 748 bin liradan başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park Konutları'nda 762 konut, mağaza ve ofis alanları bulunuyor...

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projenin ofis alanı 120 bin metrekareden oluşuyor.

Kağıthane'de yapı stoku riski bakımından yüzde 70’i değişmeyen yapılar var!

Son yıllarda inşaat sektörünün dev binalar diktiği İstanbul’un 450 bin nüfuslu ilçesi Kağıthane için belediye gazetesinde “2015’te Kağıthane’nin çehresi değişti” başlığıyla manşet atılması, CHP’lilerin tepkisini çekti.

Kağıthane'deki yapıların yüzde 70'i riskli!

Son yıllarda inşaat sektörünün dev binalar diktiği İstanbul'un 450 bin nüfuslu ilçesi Kağıthane için belediye gazetesinde "2015'te Kağıthane'nin çehresi değişti" başlığıyla manşet atılması, CHP'lilerin tepkisini çekti.

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi!

DKY On Evleri Kağıthane fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip projede konut, ofis, ticari alanlar ve otel bulunuyor.

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim!

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

Evdekifırsat'tan Kağıthane'de 2.500 TL taksitle ofis!

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.

Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Ofis alanlarının 116 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede 204 adet bağımsız ünite bulunuyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

kağıthane i ofis fiyatlar Haberi

kağıthane i ofis fiyatlar

Dap Yapı’nın Kağıthane’deki yeni ofis projesinin adı belli oldu.  “İ Ofis” adıyla lanse edilecek projede resmi satışlar Ekim ayında başlayacak. Dap Yapı’nın Kağthane’deki Z Ofis ve Bumerang Ofis’ten sonra 3. Projesi olan İ Ofis projesi 58 adet ofis ve 14 adet dükkandan oluşuyor. 1,5 yıl sonra ofis teslimlerinin yapılması planlanan Kağıthane İ Ofis projesinde ofisler metrekaresi 7 bin 500 TL’den satışa sunulacak. 


Dap Yapı web adresi


http://www.dapyapi.com.tr


Telefon: 444 33 39


Şengül...