04 / 05 / 2024

kağıthane ofis bölgesi mi oluyor

kağıthane ofis bölgesi mi oluyor

İstanbul'un en prestijli hattı olan Maslak-Levent bölgesine yakınlığıyla öne çıkan Kağıthane, fabrikadan dönüşümün adresi oldu. Bu dönüşüm özellikle bir dönemin en önemli sanayi bölgesi olan Cendere Yolu üzerinde yoğunlaşıyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Cendere İstanbul'un gelecek vaat eden bölgeleri arasında!

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane Seba Suites fiyatları!

Seba İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Cendere bölgesindeki yeni projesinde avantajlı satışlar başladı. İşte, Kağıthane Seba Suites fiyatları...

kağıthane ofis bölgesi mi oluyor Haberi

kağıthane ofis bölgesi mi oluyor

Avrupa Yakası'nda fabrikadan dönüşümün yeni adresi olan Kağıthane, DKY İnşaat'tan Nefe kadar markalı konut üreticilerinin merkezi haline geldi. Tekfen'in Kağıthane Ofispark, DAP Yapı'nın Z,İ,Y,A ofis projeleri, Mesa-Ferko İnşaat'ın Papirüs Plaza ile Feryapı'nın Premier Kampus Office gibi projelerinin hayata geçmesi, markalı üreticilerin bölgeye ilgisini artırdı. Haliç Üniversitesi, Metro Market ve Axis AVM'nin bölgeye gelmesi de hareketliliği tetikledi. 


Fabrikadan dönüşümden mahalle arasındaki evlerin dönüştürülmesine kadar kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığı Kağıthane'de inşaat şirketleri konuttan ofise kadar birbirinden farklı 11 yeni proje üretiyor. Ortalama metrekare fiyatları 7 bin liralar seviyesine ulaştı. Cendere Yolu'ndaki lüks projelerin de etkisiyle prim potansiyeli her geçen gün artıyor.


OFİSTE LEVENT'İN ALTERNATİFİ 

Avrupa Yakası'nda bulunan mevcut ofis stokunun yaklaşık yüzde 5'i Kağıthane- Seyrantepe bölgesinde yer  alıyor. Önümüzdeki dönemde de bölgede yeni...