29 / 04 / 2024

Kağıthane Vadipark Seyrantepe projesi

Kağıthane Vadipark Seyrantepe projesi

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33 olarak belirtiliyor. Mart - Nisan aylarında satışa çıkacak olan projenin inşaat alanı 45 bin metrekareden meydana geliyor.

Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası ortaklığıyla yükselecek olan proje İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek. Peki Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Seyrantepe Mahallesi, 7751 ada komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Kağıthane'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez mahalle/mevki, Seyrantepe köyü, 2679 ada, 6 parselde yer alan arsayı toplam 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'de okul yapım çalışmaları mecliste!

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyrantepe-Kağıthane cazibesini koruyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Kağıthane yatırıma doymuyor!

Esnaf ve vatandaşlarla Seyrantepe 700.Yıl Parkı’nda bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu şehir yatırama doymuyor. Kağıthane yatırıma doymuyor" dedi.

Vadipark Kağıthane satışları!

Vadipark Kağıthane satışları önümüzdeki Mart - Nisan aylarında başlayacak. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Vadipark Seyrantepe projesinin şantiyesi kuruldu ve çalışmalar başladı...

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası ortaklığıyla yükselecek olan proje İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek. Peki Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe iletişim!

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe projesinde 400 konut inşa edilecek. Vadistanbul Teras'ın yanına yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa çıkarılacak...

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane!

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane projesi, Artaş İnşaat-Aydınlı Grubu Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Vadipark Seyrantepe projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Kağıthane Vadipark Seyrantepe projesi Haberi

Kağıthane Vadipark Seyrantepe projesi

Vadipark Seyrantepe Evleri Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu tarafından inşa edilecek. Projede 400 adet konut ve ticari üniteler yer alacak. 


Vadistanbul Teras etabının yanında hayata geçirilecek Vadipark Seyrantepe Residence'nin Mart - Nisan gibi satışa sunulması planlanıyor.  


Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33. İnşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak olan proje 45 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon : 0212 939 55 33

Web: www.vadiparkseyrantepe.com

Özge...