04 / 05 / 2024

Kağıthane Y Ofis

Kağıthane Y Ofis

Dap Yapı Y Ofis nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 9 katlı tek blok halinde yükselen Dap Yapı Y Ofis projesinde fiyatlar 190 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane'deki ofis pazarı gelişiyor!

Kağıthane'nin ekonominin can damarı olan Maslak-BüyükdereLevent hattına yakın mesafede olması ve ulaşım açısından öne çıktığını belirten Gökçe Meriçten, "Ulaşım yatırımları ile bölgenin cazibesi artacak ve İstanbul'un yeni ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Ferko Line Kağıthane fiyatları 2016!

Ferko Line Kağıthane projesinde ofis metrekare birim fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line Kağıthane'de teslimler 2018'in son çeyreğinde yapılıyor...

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Peki Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım!

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 40 metrekareden başlıyor, 10 bin metrekareye kadar yükseliyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Polat Ofis Kağıthane satış ofisi!

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeli ile AP Gayrimenkul imzası ile yükselen Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0 212 211 12 44.

Kağıthane Y Ofis Haberi

Kağıthane Y Ofis

103 adet ofis, 19 adet dükkan olmak üzere toplam 122 adet bağımsız birinden meydana gelen Dap Yapı Y Ofis nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Y Ofis projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane Çağlayan'da hayata geçiriliyor.  Kağıthane Y Ofis projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.


9 katlı tek blok halinde yükselen Dap Yapı Y Ofis projesi 2 mağaza-ofis katı, 1 giriş katı, 4 ofis katı ve 4 toplantı odasından oluşuyor. Dap Y Ofis satış fiyatları 190 bin liradan başlıyor.


Dap Yapı Y Ofis nerede?

Dap Yapı Y Ofis nerede sorusuna Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100 metre mesafede yanıtı veriliyor.


Dap Y Ofis iletişim!

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Maide...