28 / 07 / 2024

kağıthane yeraltı otopark ücreti

kağıthane yeraltı otopark ücreti

Kağıthane Belediyesi, Ortabayır Mahallesi'nde otopark sorununa çözüm olacak yeraltı otoparkını hizmete açtı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin 2014 yılının da gözde ilçelerinden biri olacağını söyledi...

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Kağıthane Yeşilce spor ve otopark alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Kağıthane ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi, 8654 ada, 15 parselde Semt Spor Alanı ve Yeraltı Otoparkı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Fazlı Kılıç Kağıthane projelerini inceledi!

Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Kağıthane'de 360 derece döner kule inşa ediliyor!

ISTANBUL'un Kağıthane ilçesinde Çağlayan Mahallesi'nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Kağıthane Polat Ofis nerede?

Kağıthane Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projede 229 araçlık otopark yer alıyor. Peki Kağıthane Polat Ofis nerede?

Kağıthane Sanayi Mahallesi'ne katlı otopark geliyor! İmar planı askıda!

Kağıthane Sanayi Mahallesi, 8682 ve 8683 adalar arası tescil harici alana ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi imar planını 21 Temmuz'da onayladı. İşte o plan...

Premier Kampüs Ofis Kağıthane iletişim!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede toplantı odaları, parti odası,yürüyüş yolları, hobi odaları, fitness, cafe, kapalı otopark, SPA, restoran bulunuyor.

Nef Kağıthane 08 ofis fiyatları!

Nef Kağıthane 08 ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Nef Kağıthane 08 projesi kapsamında otopark, 24 saat güvenlik, spor tesisleri yer alıyor.

Kağıthane'de Ortabayır Yeraltı Otoparkı açıldı!

Kağıthane Belediyesi, Ortabayır Mahallesi'nde otopark sorununa çözüm olacak yeraltı otoparkını hizmete açtı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin 2014 yılının da gözde ilçelerinden biri olacağını söyledi...

Fazlı Kılıç: Kağıthane'de tarihin izlerine önem veriyoruz!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapıları tercih ettiklerini belirterek, böylece yolların genişlediğini, otopark ve yeşil alanlara yer açıldığını kaydetti.

kağıthane yeraltı otopark ücreti Haberi

kağıthane yeraltı otopark ücreti


Kağıthane Belediyesi, Ortabayır Mahallesi'nde otopark sorununa çözüm olacak yeraltı otoparkını hizmete açtı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ortabayır Mahallesi'ndeki açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, başkan yardımcıları, oda başkanları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kağıthane yatırımlar filminin gösterimiyle başlayan açılış töreninde konuşan Fazlı Kılıç, 2013 yılında en fazla değer kazanan ilçelerden biri olan Kağıthane'nin 2014 yılının da gözde ilçelerinden biri olacağını söyledi.


Başkan Kılıç, "Kağıthane 2013 yılının en çok değer kazanan ilçeleri arasında. 2014’te de bu şekilde devam edecek. Kağıthane'nin bu dönüşümde, ilçedeki kamu ve özel yatırımlar önemli yer tutuyor" dedi.


Kentsel dönüşümün önemine değinen Kılıç, "Bugün İstanbul...