29 / 04 / 2024

Kağıthanede istihdam

Kağıthanede istihdam

Dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane, son 10 yılda hızla sanayi kimliğinden sıyrılarak 7 gün 24 saat yaşayan ilçe kimliğine kavuşturuldu.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

İŞKUR resmen açıkladı! Sınavsız 125 personel alımı yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 125 personel alımı yapacağını resmen açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli asrın deprem felaketinin vurduğu bölgeden tarihi bir göç başlarken, başka kentlere taşınan depremzedelere yapılmak istenen istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden, “İşçilerimize göz dikmeyin!” tepkisi geldi.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Geçen hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri dolara yön verirken, euro değer kaybetmeye başladı. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte son dakika euro/TL kuru...

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 7 Ekim 2022 euro kuru 

Euro/TL kuru güne 18,15 TL seviyesinde başlarken gün içinde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselişe geçti. Peki bugün euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL? Euro bugün kaç lira?  7 Ekim 2022 euro kuru...

Yeni istihdam modeli belli oldu! İşveren ve işçi detayı gözden kaçmadı!

İstihdamı arttırmak için yeni bir istihdam modeli oluşturuldu. İşte detayları ile yeni istihdam modeli Üretim Sürecine Katılım Programının ayrıntıları!

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'la kaç kişi istihdam edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul’a ilişkin yaptığı konuşma esnasında “Arkadaşlarımız, burada şimdilik en az 500 bin kişinin istihdam edileceği bir imkân diyorlar” dedi ve daha sonra ekrandan okuduğu sunumda "10 binin üzerinde yeni istihdam burada sağlanacak" ifadelerini kullandı...

Kağıthanede istihdam Haberi

Kağıthanede istihdam

Dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane, son 10 yılda hızla sanayi kimliğinden sıyrılarak 7 gün 24 saat yaşayan ilçe kimliğine kavuşturuldu.  Eski fabrikaların yerinde yeni yaşam merkezlerinin yükseldiği bölgede şu ana kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 40’ı kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Kentsel dönüşümün en hızlı ve en yoğun yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de 80 bin bağımsız konutta yaşayan 240 bin kişi dönüşüm ile birlikte depreme dayanıklı modern evlerine kavuştu. Çevre düzenlenmesi ve tarihi projeleriyle birlikte çehresini yenileyerek şehrin yeni iş merkezlerinden biri haline gelen Kağıthane’de, kentsel dönüşüm sayesinde istihdam olanakları da hızla artmış oldu. İlçenin merkezinde yeşil alan ve parklara geniş yer ayrılırken özellikle ticari gayrimenkul projelerinin ağırlık kazandığı Kağıthane’nin çok kısa bir zamanda...