03 / 05 / 2024

Kahraman Yapı kimin

Kahraman Yapı kimin

Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman kimdir? Mehmet Kahraman inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Kahraman Yapı'nın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman...

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

Ekza İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekza İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kahraman Ciger tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barman ve Suat Kahraman ortaklığında kuruldu.

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Ulaş Kahraman tarafından kuruldu.

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Kahraman Yapı kimin Haberi

Kahraman Yapı kimin

Mehmet Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman, mali müşavirlikten inşaat sektörüne geçmiştir. 1993 yılında Gaziantep'te ortağıyla birlikte Kahraman Yapı’yı kuran Mehmet Kahraman, bugün Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


20 yıldır inşaat sektöründe olan Mehmet Kahraman, bu sektörde daha önce Mehmet Kahraman İnşaat olarak yer alıyordu. Kahraman Yapı olarak son 4-5 yıldır konutun biraz daha dışına çıkarak işyeri üretimi, ofis, rezidans daireler, 1+1 dairelerden tutun da 5+1 dairelere kadar üretim yapan bir firma olduklarını belirten Mehmet Kahraman, bugüne kadar yaklaşık 800-900 kişiyi konut sahibi yaptıklarını belirtiyor.


Lise çağındayken iş hayatına atılan Mehmet Kahraman'ın asıl mesleği mali müşavirlik. Gaziantep Ticaret Lisesi’nde okurken aynı zamanda bir mali müşavirin yanında çıraklık yapan Mehmet Kahraman, yaklaşık 17-18 yıl önce inşaata ilgi duyarak, sektöre adım atmış. Mehmet Kahraman, 1993 yılında...