23 / 07 / 2024

Kahramanmaraş alacak kavgası

Kahramanmaraş alacak kavgası

Kahramanmaraş'ta Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi'nde alacak meselesinden çıkan kavgada inşaat işçisi öldürüldü.

Deprem tercihleri değiştirdi! Ev alacak kişiler artık bu detaya bakmak zorunda kalıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ev alacak vatandaşlar, binaların sosyal donatılarından ziyade deprem yönetmeliğine uygun olup olmdaığına, fay hattına yakınlığı veya uzaklığı gibi hususları önemsiyor.

2 bin, 5 bin ve 15 bin TL destek hesaplara yatacak! Ev sahipleri de kiracılar da alacak! Hemen siz de e-Devlet'e bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki deprem yaklaşık 13 milyon vatandaşın yaşadığı bölgeyi etkiledi. 2 bin, 5 bin ve 15 bin TL destek hesaplara yatacak! Ev sahipleri de kiracılar da alacak! Hemen siz de bakın! E-devlet başvuru...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı kavgası: 8 yaralı!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş Türkoğlu'da'nda arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle oğlu ve gelinini tüfekle öldüren baba gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta alacak kavgasında inşaat işçisi öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi'nde alacak meselesinden çıkan kavgada inşaat işçisi öldürüldü.

Kahramanmaraş alacak kavgası Haberi

Kahramanmaraş alacak kavgası

Kahramanmaraş'ta alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada inşaat işçisi öldürüldü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi'nde iş yeri sahibi Hüseyin K. (32) ile inşaat işçisi Mustafa Tosun (27) arasında alacak meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın daha sonra kavgaya dönüşmesi üzerine göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Tosun, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Suç aleti bıçakla gözaltına alınan Hüseyin K, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından...