04 / 07 / 2024

kahramanmaraş altın bugün

kahramanmaraş altın bugün

13 Ekim 2022 Kahramanmaraş güncel altın fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz hafta  yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı.Kahramanmaraş  altın piyasasında bugün gram altın 995 TL...

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen çakıldı! İşte 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatları resmen çakıldı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 22 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları kaç TL? 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları açıklandı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 21 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? Rakamlar bir bir açıklandı! Herkes bu rakamları merak ediyor! 

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen belli oldu. Peki kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 13 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında pazartesi şoku! Altının başkentinde altın fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bu rakamlara bakın!

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen belli oldu. Herkesin merak ettiği altın fiyatları bugün ne kaç lira oldu? İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 13 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları açıklandı! Herkes bu rakamlara bakıyor

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları açıklandı. Herkesin merak ettiği altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 9 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? Rakamlar resmen açıklandı

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 8 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları ne kadar? Rakamlar tek tek açıklandı! Hemen bakın

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 5 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Altın bugün ne kadar? 19 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 976,77 liradan satılıyor. 19 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Ekim altın fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 18 Ekim Salı 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

18 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 18 Ekim Salı 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 18 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 985 liradan satılıyor. 18 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Ekim altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 gram altın kaç TL oldu? İşte altında son durum..

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın son günlerde sert hareketlilik yaşaması yatırımcıyı da etkiliyor. Peki ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla hızla düşüş yaşayan altında son durum ne? Bugün altın ne kadar? İşte 17 Ekim altında son durum..

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 16 Ekim Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

16 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 16 Ekim Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 16 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 981 liradan satılıyor. 16 Ekim 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Ekim altın fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Ekim Cuma 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

14 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 14 Ekim Cuma 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 14 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 983 liradan satılıyor. 14 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 14 Ekim altın fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 13 Ekim Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

13 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 13 Ekim 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 13 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 998 liradan satılıyor. 13 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 13 Ekim altın fiyatları!

Kahramanmaraş altın piyasasında kritik gelişme! Gram altın 995 TL..

13 Ekim 2022 Kahramanmaraş güncel altın fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz hafta  yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı.Kahramanmaraş  altın piyasasında bugün gram altın 995 TL...

kahramanmaraş altın bugün Haberi

kahramanmaraş altın bugün

Son zamanlarda agresif yükseliş ile günden güne rekor tazaleyen dolar kuru altın fiyatları zerinde baskı yapmaya devam ediyor.

Dolar kurunun yeni rekorlara imza attığı günlerde sert düşüş kaydeden altın fiyatları altın almak isteyenler için alım fırdatı yarattı. Öte yandan altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselcek mi, düşecek mi? sorusu yatırımcılar tarafından endişeli bir şekilde takip ediliyor.

Haftanın son işlem gününde altın fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar Kahramanmaraş altın piyasasında işlem gören altın fiyatlarının ne kadarolduğunu srgulamaya başladı. Kahramanmaraş altın piyasasında gram altın 995 TL seviyesinde işlem görürken diğer altın türleri ne kadar oldu? İşte Kahramanmaraş altın fiyatları 13 Ekim 2022...


KAHRAMANMARAŞ ALTIN FİYATLARI 13 EKİM 2022

Uzun süredir ani iniş çıkışlar r ile dalgalı...