06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı’nda genişletme, refüj yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Ortadaki süs havuzu kaldırılarak yeni bir kavşak düzenlemesi yapılacak.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş Tekerek Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı bayramda açılıyor!

Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı yol yapım çalışmalarında mutlu sona doğru geliniyor.

Kahramanmaraş'ın trafik sorununa neşter!

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı Haberi

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı’nda genişletme, refüj yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Azerbaycan Bulvarı’nda özellikle Belediye hizmet binası önünde refüj yenileme çalışmalarında kenetli bazalt bordürler kullanılıyor.


Burada yapılmakta olan çalışmalarda hem refüje güzel bir görüntü kazandırılırken hem de yol genişletme çalışmaları sürüyor.


Kavşak düzenleme çalışmalarında ise ortadaki süs havuzu kaldırılarak yeni bir kavşak düzenlemesi yapılacak.


Çalışmalar yapılırken, özellikle ağaçların korunmasına dikkat edilerek titizlikle yürütülürken, süs havuzunun yerine ise dönerli serbest kavşak yapılacak.



Kahramanmaraş Büyükşehir...