29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş büyükşehir yol yatırımları

Kahramanmaraş büyükşehir yol yatırımları

Kahramanmaraş’ın genelin de trafiği rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde bu anlamda hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ın yolları modernize ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, il genelinde başlattıkları sıcak asfalt kaplama çalışmaları sayesinde yolları modernize etiklerini ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ağılıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Kahramanmaraş büyükşehir yol yatırımları Haberi

Kahramanmaraş büyükşehir yol yatırımları


Kahramanmaraş’ın genelin de trafiği rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde bu anlamda hummalı bir çalışma sürdürüyor.


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım ekiplerince Türkoğlu ilçesine bağlı Büyük imalı-Çakır oğlu Grup Yolunda bir süre önce başlanılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken toplam uzunluğu 26 kilometre olan Büyük imalı-Çakır oğlu Grup Yolunda Büyük imalı Mahallesine kadar BSK (Bitümlü Sıcak Karışım), sıcak asfalt, geri kalan kısmının sathi kaplama asfalt olarak yapılacak.


Genişliği 15 Metre olan Türkoğlu'ndan Kızıleniş Mahallesinin bitimine kadar ki yaklaşık 4 km’lik  yolun diğer kalan kısımların genişliğinin ise 10 metre olacak.


Kazı çalışmalarına geçtiğimiz ay başlanılan yol yapımında ekiplerin dolgu işleri devam ederken Yolun bu sezon içerisinde bitirilmesi planlanıyor.


Öte yandan Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile Karacasu...