09 / 05 / 2024

kahramanmaraş fuarı

kahramanmaraş fuarı

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

Onikişubat'a 400 milyon liralık fuar alanı!

Kahramanmaraş’ın 415 bin nüfuslu ilçe belediyesi Onikişubat'ta yaklaşık 400 milyon liralık fuar alanı yatırımının yapılacağı açıklandı. Onikişubat, 2023’te Expo’yu düzenlemeye hak kazandı.

Halep’in yeniden inşası için 39 milyar dolar!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Kaynak, Halep’in yeniden inşası için gerekli bütçenin 39 milyar dolar olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Kahramanmaraş 1. İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

İnşaat fuarı bugün açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

Kahramanmaraş İnşaat Fuarı 13-15 Kasım'da!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının (KMTSO) başlattığı fuarlar ile uluslararası boyuta taşınıyor. 13 Kasım-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak inşaat fuarı da Kahramanmaraş'ı fuarlar şehri yapacak...

Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13-15 Kasım'da düzenlenecek!

Yapı sektörüne dair yeniliklerin ve ürünlerin sergileneceği İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13 - 15 Kasım 2014 tarihlerinde KAFUM Fuar Merkezi Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek.

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı 23 Ekim'de Kahramanmaraş'ta düzenlenecek!

Tekstil sektöründe son yıllarda yoğunlaşan yatırımlar ve aldığı teşviklerle hızla büyüyen Kahramanmaraş, 23-25 Ekim tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Tekstil Makinaları Fuarı KTM2014’e ev sahipliği yapacak.

AKG Gazbeton çevreci ürünleriyle Yapı Fuarı'nda!

Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Yapı İstanbul 2010 Fuarı'nda geniş ürün yelpazesi ile sektör temsilcileriyle buluşuyor

ISK-SODEX İstanbul 2010 Fuarı açıldı!

ISK-SODEX İstanbul 2010 Fuarı, “Üretim, İstihdam, İhracat” temasıyla açıldı

ISK-SODEX Fuarı bugün açılıyor!

8 Mayıs'a kadar her gün 10.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek ISK-SODEX Fuarı'ın bu yılki teması `Üretim-İstihdam-İhracat' üçlemesi

Seranit, yeni teknolojik ürünleriyle Yapı Fuarı'nda

Seranit, 5-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı'nda birbirinden çarpıcı tasarımlardan oluşan 2010 koleksiyonunu ve ileri teknoloji ürünlerini sergileyecek

Betek Grubu, 3 yeni ürünüyle Yapı Fuarı'nda!

Betek Boya ve Kimya, 05 - 09 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek 33. Uluslararası Yapı Fuarı'nda yerini alıyor

kahramanmaraş fuarı Haberi

kahramanmaraş fuarı

13-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan fuara inşaat alanında faaliyet gösteren firmalar ve tedarikçiler katılacak. En çok destek ve yatırımdan faydalanan il olma özelliği taşıyan Kahramanmaraş; bulunduğu konum itibari ile bölgenin kalbinde yer alması, teknolojik gelişmelere açık ve alt yapı yatırımlarına önem veriliyor. 


Kahramanmaraş'ın çevre ülkelerle çok yakın ilişkilerin bulunması ve inşaat sektöründeki özel yatırımlarla hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kentte gelişen inşaat sektörüne paralel olarak yapı elemanları sektörü de büyüme kaydediyor. 


3 GÜN SÜRECEK 


İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 2014, alanında lider firmaların 3 gün boyunca bir araya getirerek yeni iş ilişkilerinin sağlanmasına öncü olacak. Firmalara yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunulurken fuarı ziyaret eden sektör profesyonelleri etkinlik boyunca yeni ürünler ile tanışma, yeni üretim ekipman...