17 / 05 / 2024

Kahramanmaraş ilk projesi

Kahramanmaraş ilk projesi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, down sendromlu çocuklar için Sosyal Yaşam Merkezi kuracaklarını söyledi. Mahçiçek, Kahramanmaraş 'ta bir ilki daha hayata geçirdiklerini ve önemli bir proje olduğunu açıkladı.

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan bazı vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Türkiye çimento sektörünün AB destekli ilk projesi Çimsa'dan!

Çimsa'nın toprağın enerjisini kullanarak hayata geçirdiği bir jeotermal harç sistemi olan Geocond, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ilk Horizon 2020 olma özelliğine sahip. 

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Bostancı Deluxe Projesi'nde avantajlı fiyatlar!

Türkiye’nin birçok şehrinde teslim ettiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor...

Kahramanmaraş Teleferik Projesi için ilk kazma vuruldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçireceği Teleferik için ilk kazma vuruldu. Proje 2 kilometre uzunluğunda olacak.

Kahramanmaraş Teleferik Projesi için kamulaştırmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Teleferik Projesi için kamulaştırma çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Teleferik Projesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’a teleferik yapılması konusunda ilk adım atarak teknik heyetle birlikte incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş ilk projesi Haberi

Kahramanmaraş ilk projesi

Belediye ekibi tarafından hazırlanan projenin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklendiğini dile getiren Mahçiçek, down sendromlu çocukların daha iyi eğitim almaları ve sosyal yaşama adapte olmaları için önem taşıdığını vurguladı. 



Proje kapsamında, down sendromlu bireylerin iyi ve doğru eğitim almaları, öğrenme yeterliliklerinin artırılmasını amaçlandığını dile getiren Mahçiçek, şunları kaydetti: Çocuklarımız için ihtiyaç duyulan fiziksel mekanların tasarım çalışmalarına başladık. Bu çalışmaları yaparken de uzmanlardan faydalanacağız. Proje kentimiz, hatta bölgemiz için de bir ilk olacak. 


Sabah...