03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş inşaat 2016

Kahramanmaraş inşaat 2016

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında 1,5 milyon konut satışının planlandığı inşaat ile ilgili sektör raporu hazırladı Karaküçük, inşaat sektör raporunun yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirtti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Kahramanmaraş Yedikuyular'daki bungalov evlerin inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ta inşaatın 5. katından düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ta çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek yaralanan işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Kahramanmaraş'ta son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta alacak kavgasında inşaat işçisi öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi'nde alacak meselesinden çıkan kavgada inşaat işçisi öldürüldü.

Kahramanmaraş'ta yarım kalan inşaat sayısı meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta son üç yılda yarım kalmış inşaat sayısı ve yarım kalma nedenleri meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Kahramanmaraş inşaat 2016 Haberi

Kahramanmaraş inşaat 2016

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında 1,5 milyon konut satışının planlandığı inşaat ile ilgili sektör raporu hazırladı. Türkiye'de en büyük 3'üncü sektör inşaat olurken 600 milyar TL yıllık bilançosu ve 250'ye yakın alt sektörün çatısı konumuyla Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu gözler önüne serdi. 


1980 yılında üretim için yola çıkan Kahramanmaraş, 36 yılda başka sektörlerde de kendini ispatladı. Tekstilden elektrik üretimine, elektrikten çimentoya, metal mutfak eşyasından kuyumculuğa kadar başlıca sektörlerin üretim yıldızı olurken onlarca da yan söktüren üreticisi konumuna geldi. Yerli ve yabancı birçok markaya üretim yapan Kahramanmaraş, inşaat sektörünün de yıldızı oldu.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, inşaat sektör raporunun yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirterek, "Türkiye'de 3'üncü büyük sektör. İmalat, toptan-...