13 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası'nca hazırlanan "Kuyumcukent" projesiyle, 6 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor...

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Altın almak isteyenler dikkat! 7 Aralık'ta piyasaya sürülecek, alanlar zengin olacak

Altın fiyatlarında yükselme devam ederken, çok önemli bir gelişme yaşandı. İstanbul Kuyumcular Odası tarafından yapılan açıklamada "Reşat 5'li" olarak nitelendirilen altının 7 Aralık'ta piyasaya sürüleceği belirtildi.

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç TL oldu? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç TL?  İşte 3 Eylül 2022 güncel fiyatlar...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz Haberi

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz

Kuyumculuk sektöründe İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer alan Kahramanmaraş'ta, yaklaşık 500 kuyumcu atölyesinde 4 bin kişi istihdam ediliyor. Ağırlıklı olarak "22 ayar" altın işlemeciliğinin yapıldığı kentte, ustaların emeğiyle ortaya çıkan ürünler, Türkiye'nin birçok ilindeki kuyumcuların vitrinlerini süslüyor.


Altın işlemeciliğinde önemli bir potansiyele sahip olan kent, son yıllarda hazırlanan proje ve eğitimlerle sektörde kendisini daha da geliştirmeye çalışıyor.


Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, atölyelerde büyük oranda ustaların marifetinin ortaya çıktığını, ancak teknolojiyi de kullanmak istediklerini belirtti. Bu amaçla, "Kuyumcukent" projesini hazırladıklarını aktaran Öz, üretim çeşitliğini artırarak markalı ürünler ortaya çıkarma çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.


Öz, Kahramanmaraş'ı kuyumculuk sektöründe daha da ileriye götürmek istediklerini ifade etti.


6 bin kişiye yeni istihdam


Kentin kuyumculuktaki potansiyelini teknolojik olarak yansıtamadıklarını anlatan Öz, şunları...