30 / 04 / 2024

kahramanmaraş onikişubat Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat

kahramanmaraş onikişubat Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat

Kent merkezinde iki şubelerinin bulunduğunu bildiren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi MazharBağrıaçık. üçüncü şubelerini ve ilk mağazalarını Onikişubat'ta bin metrekarelik alanda açacaklarını vurguladı.

Samsun 4 büyüklüğünde sallandı, Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Kıyılar denize doğru ilerliyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Samsun açıklarında yaşanan depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Belediyeden o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 4 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'ta ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 907,95 metrekare alana sahip.

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Belediyeden son dakika imarlı arsa fırsatı! Arsa arayanlar hemen bakın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 275 metrekare alana sahip.

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Trafik kurallarına uymayanların başı fena ağrıyacak. O kurala uymayanların ehliyetleri elden gidebilir. İşte detaylar!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

kahramanmaraş onikişubat Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat Haberi

kahramanmaraş onikişubat Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat

Kent merkezinde iki şubelerinin bulunduğunu bildiren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi MazharBağrıaçık. üçüncü şubelerini ve ilk mağazalarını Onikişubat'ta bin metrekarelik alanda açacaklarını vurguladı.


Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren uzun soluklu firmalardan biri olduklarını kaydeden Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi Mazhar Bağrıaçık, 1920’den bu yana faaliyet gösterdiklerini söyledi. Ticaret hayatına ilkokul yıllarında babasının yanında tezgâhtarlık yaparak başladığını anlatan Bağrıaçık, bir mobilyada olması gereken ve ray, menteşe, kulp, tutkal gibi mobilyacıyı ilgilendiren bütün malzemelerin kendilerinde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca perakende müşteriyi ilgilendiren kapı kolu, dolap kulbu, ankastre, mutfak ekipmanları ve aksesuarlarıyla hizmet verdiklerini ifade eden Bağrıaçık, çalışma alanlarının teknik hırdavat, mobilya ve mobilya aksesuarı kategorilerinde üçe ayrıldığını söyledi.


Kahramanmaraş Yeni Sanayi Böl-gesi’nde hizmet veren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat için, “İstesek şehir merkezinde yapılanabilirdik” diyen Mazhar Bağrıaçık, üretim yaptıkları...